jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

23-02-2008 MSC E4 is zaalkampioen 2008

23 februari 2008, de dag waarop het moest gebeuren! De dag waarop het zo goed presterende E4 team van MSC kampioen kon worden.

We wisten dat we er erg goed voor stonden, 5 punten los op de nummer 2 Alcides E5. Maar toch waren de meeste jongens wel wat meer gespannen dan anders. Vooral omdat Alcides E5 voor onze wedstrijd moest spelen. Alcides E5 verloor de wedstrijd met 0-4 en wij wisten dat we onze wedstrijd moesten winnen om direct kampioen te worden. We speelden tegen Alcides E6, ook een best goede ploeg. We kregen wel kansjes maar de doorbraak kwam pas toen Joussef de 1-0 binnenschoot. De druk viel MSC E4 toen van de schouders. Het stond binnen no-time 3-0 door 2 goals van Montasser.

De volgende wedstrijd was tegen Alcides E5. Hier hadden we aan het begin van de zaalcompetitie nog van verloren. Alcides E5 had nu echter geen schijn van kans, onze jongens tikten ze helemaal weg. Het werd 3-0 door oogstrelend voetbal!

De laatste wedstrijd was tegen MSC E5. Ook hier lieten we weer super voetbal zien. Heel veel combinaties, mooie acties en verdedigende ingrepen zorgden er voor dat er een 6-1 eindstand op het scorebord stond!Al met al een super dag! Ik wil iedereen van E4 feliciteren. Rens, Montasser, Max, Rick, Joussef, Björn en Jasper! Het was super om jullie coach te zijn en we gaan volgende week als afsluiting nog wat leuks doen met de andere jongens van E3 erbij!

Fabian

Foto's