jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-11-2007 MSC E3 - VVAK E1 uitslag: 6 - 1

Het was weer zover, vandaag de laatste wedstrijd thuis tegen VVAK. De gasten stonden op een zevende plek en wij op de zesde plek. Met een verschil van vijf punten zijn we niet meer in te halen. Als we naar boven keken, zagen we dat de 2e op de lijst maar drie punten meer had. We kunnen dus alleen maar omhoog. De opstelling werd bekend gemaakt en de manier van spelen, zoals op de training wordt geoefend.

De wedstrijd begon met het fluitsignaal van scheidsrechter Fabian. De gasten kwamen uitstekend uit de startblokken en wij kwamen een beetje onder druk te staan. Het toegestroomde publiek zag dat de verdediging veel had geleerd in de afgelopen tijd en hield goed stand. De middenvelders werkten allemaal hard en hielpen de verdediging waar nodig. Justin coachte vanaf de doellijn maar kon niet verhinderen dat we na 13 min. op 0-1 achter kwamen te staan. Voorin bleven de spitsen in hun positie en daardoor aanspeelbaar.  We bleven voetballen en zetten de tegenstander onder druk en we kregen enkele kansen. De hoekschop van Rens werd door de keeper verkeerd gevangen, waardoor we op een verdiende 1-1 kwamen. Het publiek werd verwent met goed voetbal van de gastheren. Het was Milan die voor de 2-1 zorgde. Voor de rust werd door goed voetbal Youseff vrij gespeeld en zorgde voor de 3-1. Dit was tevens de tussen stand.

In de pauze legde Jacob uit waarom het zo goed ging en wat hoe we de tweede helft gingen spelen. We waren klaar voor de tweede helft, en na de aftrap gingen we goed van start. De verdedigers Jasper, Rick en Yannick hielden goed stand en Justin hield alle ballen tegen. De keeperstrainer Frens knikte tevreden. De spitsen Björn, Max en Youseff hielden het veld goed breed, waardoor de middenvelders Milan, Mountasser, Rens en Tim de baas op het middenveld waren. Het publiek werd verwent met goed en mooi voetbal. Uit een snelle aanval kwam weer Yousef voor de keeper en passeerde de doelman. (4-1) Het hek was van de dam, iedereen speelde de sterren van de hemel en dit werd beloond door de 5-1 van Mountasser en de 6-1 door Max. De scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd en het was tijd voor de strafschoppen en het handje schudden.

6-1, Jongens grote klasse, het was een hele leuke pot om te kijken.

Vooraf had Jacob een traktatie beloofd, want hij was vorige week jarig (40). In de kleedkamer hing dan ook een goede sfeer. Iedereen had lekker gevoetbald en had drinken met een chocolade letter met pepernoten.

Groetjes,
Jacob