jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

03-11-2007 FC Meppel E3 - MSC E3 uitslag: 2 - 9

Vandaag stond de wedstrijd tegen FC Meppel E3 op het programma. Dit zijn altijd leuke wedstrijden om tegen te voetballen. We wisten dat FC Meppel helemaal onderaan stond maar van onderschatting mocht geen sprake zijn.

De jongens begonnen goed aan de wedstrijd. Na 5 minuten was het al 0-1 door een doelpunt van onze Rens. Na de goal, werd het wat chaotisch maar MSC bleef wel de sterkste ploeg en kreeg af en toe kansen. Na 20 minuten werd het 0-2 door weer een goal van Rens. Vlak daarna werd het 0-3 via Max en weer een minuut daarna was het weer raak, Montasser maakte 0-4. De wedstrijd was gelopen en de jongens gingen alleen maar lekkerder voetballen. Justin moest nog een keer goed optreden maar voor de rest bleef het rustig voor het MSC- goal. Het werd 0-5 door een magnifieke solo van Rens. Vanaf onze helft sprinte hij 3 FC Meppel spelers eruit alsof ze er niet stonden en ronde fraai af in de linker onderhoek! Prachtige goal! Er werd afgefloten voor rust.

Het liep zeer goed dus was er weinig op te merken. De tweede helft was nog geen minuut bezig toen Björn de 0-6 er al in had liggen. 0-7 werd het via een mooie goal van Joussef. Daarna deed FC Meppel iets terug. De jongens vergaten even te verdedigen en het werd 1-7. Maar MSC liet zich daar niet door van de wijs brengen. 3 minuten later stond het al weer 1-8 via wederom Joussef. Het werd nog 2-8 en daarna 2-9 door een goal van Rens. De jongens hebben een prima wedstrijd gespeeld.

Volgende week nog 1 wedstrijd en dan zit de najaarscompetitie er al weer op en gaan we de zaal in.

Groetjes,
Fabian