jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

22-09-2007 MSC E3 - Hoogeveen E2 uitslag: 2 - 3

Vandaag moesten de toppers van E3 thuis tegen Hoogveen, wat een lastige tegenstander bleek. De wedstrijd was weer verzet niet om 09:00 maar om 10:15 werd er afgetrapt. Bert Hissink nam de fluit in de hand, waardoor Jacob zich volledig op het coachen en de wissels kon concentreren. De nieuwe aanwint van de technische staf, ass.trainer Fabian was ook aanwezig en nam de eerste helft de wissels voor zijn rekening met behulp van Nick. Genoeg vooraf, iedereen wist wat hij moest doen (lekker ballen) en wisselen want we hadden 10 fitte talenten.

De wedstrijd begon en keeper Justin kon gelijk aan de bak en hield onder het toeziend oog van de keepertrainer Frens alle ballen tegen. Inzet was er en er werd dan ook goed gestreden. Helaas konden de verdedigers niet voorkomen dat na 11 min de score werd geopend, waardoor er een 0 – 1 op het bord stond. De kopjes gingen al een klein beetje naar beneden. Gelukkig werd er vanaf de zijkant goed aangemoedigd en gingen de toppers toch weer voetballen. Er werden toch kansjes gecreëerd, helaas zonder resultaat. Een tegenvaller was het uit vallen van Yannick. Een tegenstander ging op de binnenkant van zijn bovenbeen staan, waarna de verdediger niet meer verder kon. Even later moest Jasper met een knieblessure naar de kant. Vlak voor de pauze wist de keeper een schot op het doel nog te keren, maar was in de rebound te laat. 0 – 2. Dit was tevens de ruststand.

In de pauze werd nogmaals uitgelegd hoe we moesten voetballen en dat 0 – 2 achter nog makkelijk om konden zetten in winst. Er was door het uitvallen van Yannick een acuut verdedigers probleem. Dit werd goed ingevuld door Björn, die een goede partij stond te verdedigen. Er werd beter gevoetbald en de kansjes en kansen waren er genoeg, die telkens door de keeper werden gekeerd. Yannick was inmiddels weer instaat om te voetballen en ging het veld weer in. En hij wist na 13 min de keeper te omspelen en ronde netjes af 1 – 2. Direct daarna wisten we nog een keer te scoren, wie was niet te zien, zo druk. Maar later bleek dat Yousef de 2-2 maakte. Het was een dolle boel, helaas werden de kansen verder niet benut en wist Hoogeveen te scoren en kwam de 2-3 op het bord. De achterstand wilden de gastheertjes weer rechttrekken en gingen weer in de aanval, maar wisten de kansen niet te benutten. Zo bleef het 2-3. De scheidsrechter floot voor de laatste keer en werd het tijd voor penalty’s.

Jammer jongens, lekker gespeeld met iets meer geluk komt het volgende week helemaal goed.

Groetjes,
Jacob

Verslag Hoogeveen - Wedstrijdfoto's