jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

19-05-2008 MSC E3 - Alcides E3 uitslag: 1 - 5

De laatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Alcides.

Nu zat het weer wel mee. Een lekker avondzonnetje en we konden van start, iedereen was er weer. Jacob speelde weer voor scheidsrechter en Patrick speelde weer voor de coach. Justin en Jamy waren op schoolreisje geweest en zagen er nog fit uit, ze konden nog wel een wedstrijdje spelen. De keeper voor vandaag was Bjön, hij wilde graag nog een keer kepen en Justin wilde wel weer eens voetballen. De heren van Alcides waren ook met 9 spelers en we konden lekker 8 tegen 8 spelen. Allemaal lekker veel ballen dus.

We begonnen en speelden net als zaterdag en sommige wilden nog meer uitspelen en andere toppers speelden wel over waardoor er toch leuk spel te zien was. De eerste helft kwamen we toch op een 0-2 achterstand, maar voor de pauze bracht Milan de spanning terug door de 1-2 te maken. De beide teams waren aan elkaar gewaagd en zorgden voor de nodige vechtlust.

Inmiddels was het tijd voor de pauze en werden er posities veranderd, de beide verdedigers mochten nu op een andere plek staan. De eerste verdediger met de naam Jaimy in de spits samen Max en Youseff. De andere verdediger heet de naam Yannick en ging op het middenveld spelen samen met Mountasier en Tim. In de verdediging kwam dan Milas en Justin. Uiteraard bleef Bjön keepen.

Na de pauze sloeg weer de vermoeidheid toe net als zaterdag en wist Alcides de stand op 1-5 te zetten. Geluk hadden we niet want de kansen waren er wel, maar werden helaas niet benut. Helaas wist Milan de toegekende strafschop niet te benutten en kwam de eindstand van 1-5 in de boeken. Tijd voor de laatste penalty’s .

Na de wedstrijd kreeg Jacob van alle spelers een kadootje voor de tijd en energie, die hij in het team heeft gestopt dit afgelopen seizoen. Uiteraard ook namens papa en mama. Ik wil iedereen bedanken voor de leuke en onverwachte attentie, zal me zeker goed smaken, en de toppers van E3 succes wensen bij het volgende team.

Groetjes,
Jacob