jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-05-2008 MSC E3 - De Weide E3 uitslag: 1 - 9

Vandaag moesten we thuis tegen de koploper. “Alles zat mee”, lekker vroeg om 9 uur spelen. Om half 9 was er een heerlijke en lekkere koele bui, die de hele morgen duurde. Met 9 fitte spelers gingen we de kleedkamer in, waar verteld werd dat Jacob de scheidsrechter was en Patrick de taak van leider op zich zou nemen.

We begonnen goed aan de eerste helft, waarbij net als de voorgaande wedstrijden een wisselvallig team zagen acteren. De jongens deden wat ze konden en moesten knokken om achterin de nul te houden. Dit ging goed tot de 15 min. De kampioenen uit de Hoogeveen wisten te scoren en zetten de stand op 0-1. vijf min. later werd het 0-2. Vlak voor de pauze wist Tim te scoren en zette de pauze stand van 1-2 in de boeken. Dit was geen slecht resultaat, eigenlijk was dit netjes, we hadden nog alle kans. In de pauze werd er een peptalk gehouden, ze waren klaar voor de 2e helft.

Na de pauze ging het een stuk minder. Dit was een logisch gevolg van het extra harde werken in de eerste helft. Sommige spelers dachten dat je eerst iemand liefst 2 uit moet spelen voordat je de bal mag afgeven. Het gevolg was veel bal verlies extra lopen en een aantal doelpunten tegen. De Weide liep dan ook uit naar een 1-9 eindstand.

Patrick bedankt voor je hulp als inval leider en maandag de laatste wedstrijd thuis tegen Alcides.

Jammer jongens,
Jacob