jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

03-05-2008 Alcides E3 - MSC E3 uitslag: 2 - 2

Vandaag de derby tegen Alcides. Met een geblesseerde Mountasser gingen we richting de buren. Met één wissel aan de kant speelden we de vertrouwde 2-2-2 formatie.

We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen een paar goede kansen en na 10 min. wist Milan de score te openen. We stonden met 0 - 1 voor. Het spel ging op en neer en aan beide kanten werden er diverse kansen gecreëerd. De verdediging en de keeper stonden erg goed te verdedigen en de eerste helft het doel leeg. Met de 0-1 stand gingen we de rust in.

De tweede helft gingen we op dezelfde manier door. Na  acht min. spelen maakte Milan de 0-2. Dit was de beloning, na een heerlijke aanval. Het aanmoedigen langs de kant was van een prima geluidsniveau, waardoor de jonge talenten nog harder gingen lopen. Na een kwartier spelen wist Alcides de  1 - 2 op het bord te zetten. Net als in de voorgaande weken was het weer een enkele speler, die alleen maar stond te kijken en niets deed. Aanmoedigen en aanwijzingen hielpen niet. Het gevolg was een paar vrije schotkansen, waar er tot onze schrik ook werd gescoord. Het was gelijk 2-2. Het werd nog even spannend, maar er werd niet meer gescoord. De punten werden gedeeld.

Tijd voor de penalty's, in een heerlijk zonnetje werd dit afgewerkt. De meeste gingen er goed in en Justin wist er een paar goed te stoppen. Tijd voor de douche, helaas..........er was in de kleedkamer van de gasten geen water beschikbaar. Dus we gingen weer naar MSC en hebben daar een kleedkamer gevonden met stromend water. Top jongens de volgende wedstrijd gaan we weer voor de punten.

Groetjes,
Jacob