jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

05-04-2008 Hoogeveen E2 - MSC E3 uitslag: 3 - 2

Eindelijk weer voetballen, na een aantal afgelaste wedstrijden.

De trainer had bij de laatste trainingen de nadruk op het verdedigen en sneller handelen gelegd. Dit leverde een "nieuwe" sterke verdediger op. Hij luistert naar de naam Jaimy. Met negen spelers gingen we richting Hoogeveen. Na overleg met de gastheren werd er 8-8 gespeeld, dus iedereen kon lekker voetballen. Vooraf zei de trainer, jullie kunnen allemaal voetvallen en nu moeten jullie als team gaan spelen. We hebben twee keer dik verloren en nu gaat het helemaal goedkomen.

We begonnen om elf uur en het toegestroomde publiek was er klaar voor. Je kon goed zien dat we op verdedigen hadden geoefend, want het stond als een huis. Het middenveld en de aanval begonnen ook te draaien. We kregen een paar kansjes en Max wist als laatste de bal achter de keeper te krijgen. We stonden na 13 min. voor met 0-1. Wat een feest, alleen was dit van korte duur. 5 min. later wisten de gastheren verdient op 1-1 te komen en kwamen zelfs op 2-1. Yannick had last van zijn voet en was uitgevallen maar wilde het veld weer in. Hij liep het veld in kreeg de bal en maakte net voor rust de gelijkmaker 2-2.

Na de pauze gingen we gelijk op. De gastheren werden toch wat sterker en wisten na 13 min. toch de 3-2 te maken. We kregen zelf ook een aantal kansen maar het lukte niet om de gelijkmaker binnen te tikken. Sommige zwart-witte spelers waren hardleers en probeerden vaker alleen te gaan. Zo werd er geprobeerd alleen langs 5 spelers te komen. We hadden geen geluk en het bleef 3-2.

Tijd voor de strafschoppen, na de strafschoppen was het handjes geven.
Jongens, goed gespeeld zo komen de punten er nog wel.

Tot maandag,

Verslag Hoogeveen
Jacob