jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-03-2008 MSC E3 - HZVV E3 uitslag: 1 - 9

Vandaag was de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie. HZVV is een bekende van ons we hadden er de vorige keer maar net met 3-4 van verloren. Nu gingen we met frisse moed het veld op.

De eerste helft was begonnen en met een knal hard schot hoog in het doel werd de keeper gepasseerd, onhoudbaar, en stonden we met 0-1 achter. We kwamen vandaag niet in ons eigen spel en lieten ons achterin steeds verrassen en kwamen we tot de pauze op een 0-6 achterstand. Oeps dat waren de jongens niet gewend. Na wat aanwijzingen, zoals breed voetballen en overspelen werd er vervolgens aan de tweede helft begonnen.

Justin ging voetballen en Björn ging keepen. Na vier minuten in de tweede helft werd er gescoord en kwamen we op 1-6. We konden het spel niet overnemen en kwamen weer onder druk. Met wat geluk van de lat en de paal bleef het lang 1-6. Helaas werd er door de gasten toch nog drie keer gescoord en kwam er een 1-9 op het bord te staan. Tijd voor de strafschoppen. Na het handje schudden was het tijd voor de douche en toen we weer schoon waren, was de wedstrijd al bijna vergeten.

Jammer jongens, volgende week beter.

Groetjes,
Jacob

Wedstrijdfoto's