jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

08-03-2008 SVN'69 - MSC E3 uitslag: 1 - 6

Voor vandaag stond de wedstrijd tegen SVN op het programma, de eerste van de voorjaarscompetitie voor onze jongens. En ik mag er wel bij vermelden dat deze als toeschouwer niet bepaald zonder bibberen en kippenvel gepaard ging, tjonge wat was het koud!! Leider Jacob had helaas maar 1 wissel, dus werd er van de jongens veel inzet en doorzettingsvermogen gevraagd. Dat was het probleem ook niet, want de inzet was er zeker, maar op een een of andere manier, liep het spel niet. Jacob begreep er niets van, waar was het voetbalspel dat er tijdens de training wel was???


Misschien kwam het doordat het de eerste keer weer was op het veld, de ruimte werd niet benut, de tegenstander kreeg teveel vrijheid, waardoor deze al snel tot scoren kwam, en er tegen een 0-1 aangekeken werd. Maar gelukkig kreeg door een mooi samenspel Yanick de bal goed op de voet en scoorde de gelijkmaker 1-1. Ondertijd was Max uitgevallen. Pauze, tijd voor de peptalk.

Na de pauze werd het spel wel iets beter, maar de vermoeidheid en blessure pijntjes sloegen toe. Yannick ging al hinkend in de spits, Björn ruilde met keeper Justin. Hij had na een duik last van zijn arm. Gelukkig kon hij wel voetballen anders hadden we een spelers te kort. Door een aantal kleine foutjes en domme pech, werd er door de tegenstander nog 5 keer gescoord, waardoor er een 6-1 op het bord stond. Na de wedstrijd werden er nog penalty's genomen. Yannick kon geen penalty nemen, deed te zeer, hopelijk gaat het snel over. Maar wat een instelling door te blijven spelen.

In de kleedkamer was het erg stil, ze hadden zo hard gewerkt en veel gelopen, ze waren allemaal leeg gespeeld. Jongens jullie hebben hard voor elkaar geknokt. Daar is de trainer/leider erg trots op. De punten halen we gewoon de volgende keer.

Tot maandag,
Jacob en Anja