jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

24-10-2007 SC Genemuiden F1 - MSC Antaris F1 uitslag: 0 - 0

Vanavond de bekerwedstrijd tegen medekoploper SC Genemuiden. De lichten waren al aan toen we op veld kwamen. Genemuiden had wat recht te zetten, in de 1e competitiewedstrijd namen we stiekem de 3 punten mee naar Meppel.

Genemuiden is gewoon een goed team, zijn heel fel, met een aantal jongens die een mooi schot in de benen hebben. Maar de verdedigers van MSC hebben geknokt vanavond en als ze er door kwamen, was daar onze beste man van het veld vandaag, doelman Jurre.

0-0 ruststand. Daar kwam MSC goed mee weg. In de 2e helft kwamen we er af en toe uit, via Guido en Gideon werden onze aanvallers Roy, Stefan en Tristan bereikt. Maar de kansjes die we kregen werden niet benut. Daar aan tegen had Genemuiden heel wat corners te nemen, maar Jurre was niet te passeren vandaag. Nog even onze verdedigers noemen, Wisse, Remco en Justin hadden het zwaar maar hielden zich prima staande. Het werd steeds drukker langs het veld, de ouders waren gespannen, trainer liep onrustig langs het veld. Het bleef 0-0. Wat een uitslag voor een bekerwedstrijd van een F1.

Een ware bekerthriller die door strafschoppen moest worden beslist. 5 jongens moesten de strafschoppen nemen. De stand na 10 strafschoppen was 3-3, dus om en om. Daar was Jurre weer die de strafschop prima pakte, nu was het de beurt aan Tristan. (met ooronsteking). Nadat iedere speler hem nog even vertelde dat dit de winnende zou zijn, dat hij rechts van de keeper moest schieten, niet te hoog, of links van de keeper, laag was ook goed. Tristan nam de aanloop en knalde hem rechts bovenin de hoek. DOOR NAAR DE VOLGENDE RONDE. Feest op het veld, ouders die uit de dak gingen, alle spelers die met elkaar stonden te dansen en te zingen. Mooi team bij elkaar. Genemuiden kon het niet geloven, weer het betere van het spel, maar toch met lege handen staan.

Het wachten is op de volgende tegenstander, Arsenal?, Barcelona is al genoemd.
Klasse mannen, zaterdag uit op URK.