jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-11-2007 MSC F1 - Wolvega F1 uitslag: 1 - 0

Vandaag de laatste wedstrijd voor de najaarscompetitie, thuis tegen Wolvega. Een belangrijke wedstrijd, er moest gewonnen worden om uitzicht te houden op de koppositie te pakken.

We begonnen sterk, lekker fel en de kansjes kwamen. De 1e helft kregen we zo’n 6 corners, maar die werden niet benut. Maar Wolvega deed prima mee, het was een spannende wedstrijd. Wisse, Remco en Justin hebben hard gewerkt vandaag en moesten echt aan de bak. Jurre keepte weer een zeer goede wedstrijd. Gideon verdeelde het spel vandaag en was vandaag het stofzuigertje van de F1. Roy hielde het veld mooi breed en was vaak aanspeelbaar. Stefan en Tristan werkte hard in de spits en Guido vanaf rechts. Guido ging er vandoor op rechts, kapte er paar uit en haalde er een corner uit. Remco ging achter de bal staan, nam een aanloop, zag achterin 2 spitsen vrijstaan bij de 2e paal. Tristan zag de bal aankomen en kopte de bal fraai in de kruising. 1-0.

De 2e helft kon alle kanten opgaan, MSC kreeg wat kansen, maar die werden niet benut. Wolvega kon ook een doelpuntje maken, maar dan was daar altijd weer die Jurre. Voor de toeschouwers een mooie wedstrijd, scheidsrechter had genoten en de coaches van beide ploegen hadden een leuke gelijkopgaande wedstrijd gezien. 3 punten bleven in Meppel. We staan bovenaan, Urk speelde gelijk tegen Flevoboys. Dus die laten we ook achter ons. Laten we hopen dat Alcides volgende week wint van Genemuiden, dan kan er in het clubhuis weer patat gebakken worden.

Natuurlijk is een 2e plaats in de hoofdklasse ook een mooie prestatie.

Groetjes,
Eddy

Wedstrijdfoto's