jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

03-11-2007 MSC F1 - FC Meppel F1 uitslag: 4 - 0

10:15 aftrap tegen de buren, tegen de vriendjes uit de klas. Er moest vandaag gewonnen worden, liefst met mooi samenspel en veel doelpunten. We begonnen lekker fel en zaten en bovenop. Na mooi samenspel tussen Gideon en Guido, kwam Guido alleen op de keeper af, bleef rustig kijken en bracht de stand op 1-0. MSC bleef druk op de goal houden, maar het samenspel was niet optimaal vandaag. Na een fraaie corner van Roy, knalde Gideon de bal uit de lucht in het net. 2-0. Wisse en Justin hielden de boel dicht achter. Jurre was weer foutloos vandaag. Gideon en Remco speelden vandaag samen op het middenveld. Roy op links, Tristan, Stefan en Guido voorin. Ruststand 2-0.  Scheidsrechter Tinus Nijstad floot een goede wedstrijd vandaag, zelfs onze tegenstander was tevreden over onze scheidsrechter.

2e helft begon en natuurlijk wilde iedereen graag scoren, maar af en toe kwam FC Meppel er nog gevaarlijk uit. Maar dan was er altijd nog Jurre, onze doelman. MSC kwam weer wat beter in het spel en de kansjes kwamen weer. Na een mooie pass van Stefan, die Tristan vrij zag staan, tikte Tristan de 3-0 binnen. De 4-0 was een hele mooie, Gideon gaf een mooie voorzet. Remco zag de bal aankomen, rende naar de bal en knalde de bal uit de lucht achter de keeper. 4-0. Hier bleef het bij, 3 punten in de zak, spel mag wat beter.

Het blijft spannend, Genemuiden 3 punten meer, MSC op de 2e plaats. Volgende week Alcides – Genemuiden. Dit keer zijn we voor de geel-zwarten. Mochten ze winnen dan moeten we de 17e thuis tegen Wolvega de 3 punten in Meppel houden. Wie weet ! In ieder geval een spannend slot in de hoofdklasse.