jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

27-10-2007 URK F1 - MSC F1 uitslag: 3 - 1

Na de bekerthriller van afgelopen woensdag wacht ons vandaag weer een hele belangrijke wedstrijd. Vandaag winnen op Urk kan ons en heel eind op weg brengen naar de titel. Ook Urk moest vandaag winnen om aansluiting te houden.

De leider van Urk floot voor de aanvang van de wedstrijd. Het werd wel een wedstrijd, met alles erop en eraan. Strijd, heel veel strijd van de kant van Urk. Na 5 minuten voetballen tikte één van onze verdedigers wat te zacht terug op de keeper, spits van Urk was er snel bij en tikte de bal achter Jurre. 1-0. Toen was de beurt aan MSC, na een corner van Remco kopte Guido de bal net over. Remco passeerde wat urkers en knalde bal op de lat. Af en toe kwam Urk er goed uit, maar MSC was in die fase wat sterker. Roy kreeg een flinke trap boven op zijn enkel, natuurlijk liet de scheidsrechter(leider) doorspelen, moesten we even wat anders gaan spelen, gelukkig was onze Richard(112) er bij en na 20 minuten behandeling kon Roy het nog even proberen. Nadat er weer een flinke schop werd uitgedeeld kregen we dit keer wel een vrije trap, Remco zag Guido en Gideon vrij staan voor het doel, nam de bal snel, maar de bal zeilde prachtig in de kruising 1-1.
Ruststand 1-1

2e helft werd nog wat grimmiger, 15 volwassen mannen gingen achter het doel staan van Jurre en probeerde hem te intimideren. Maar Jurre bleef koel en keepte weer een goede wedstrijd. Na een foutje achterin maakte Urk 2-1. Hierna ging MSC vol voor de winst. De kansen kwamen via Tistan, Justin en Stefan, maar de bal wilde er niet in. Urk stond onder druk maar wat we ook probeerde, de bal wilde er niet in. Toen Remco een schop op zijn dijbeen (geen vrije trap) kreeg leek het even uit de hand te lopen met de scheidsrechter. Na een uitval waar 4 Urkers alleen op Wisse afkwamen, die maakte het netjes af. 3-1. Roy knalde nog een vrije trap net onder de lat, maar de keeper redde knap. Eindstand dus 3-1 voor Urk. Wij staan nu 3 punten achter op Genemuiden. Je weet nooit.

Volgende week thuis tegen FC Meppel. Dan gaan we er weer voor.