jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

29-09-2007 MSC F1 - Heerenveense Boys F1 uitslag: 5 - 2

Vandaag konden we ons revancheren van de 1e nederlaag van vorige week. We moesten 3 punten pakken om op 2e plaats te komen.

We begonnen sterk met Jurre weer als betrouwbare doelman. Wisse en Justin als vleugelverdedigers, Remco als slot op de deur. Guido/Gideon als middenvelders, Stefan, Roy en Tristan voorin. Vanaf het begin zetten we Heerenveen onder druk. Na 5 minuten spelen, tikte Stefan de bal naar Roy, die knalde met zijn linker de bal hard richting het doel, zal de bal erin gaan of net voorlangs? Guido nam geen risico en knalde 1 meter voor de lijn de bal tegen de touwen. 1-0. Gelijk bij de aftrap weer de friezen onder druk zetten, het werkte, dit keer was Remco die met fraai doelpunt de stand van 2-0 op het scorebord zette. Nog even wat kansen op een rijtje, Tristan knalde net naast, Gideons schot werd op de lijn gered, Guido kopte net naast uit een corner. Net voor rust een corner van onze gasten, mooie corner die via-via achter Jurre verdween. 2-1. Ruststand.

Na de rust zouden we weer gaan vastzetten, Na mooi samenspel kwam de bal bij Stefan, die bedacht zich niet en als een granaat verdween de bal achter de keeper. 3-1. Als we samenspelen, komen de kansen vanzelf, als we gaan pingelen, lukt het niet mannen! Na een echte een-twee van Roy met Tristan kwam de bal weer bij Roy en als hij ruimte krijgt om te schieten dan kan je wachten op een doelpunt. 4-1 dus. Niet lang daarna was de beurt aan Tristan om zijn eerste van de competitie te maken. 5-1.
Onze trouwe verdediger Wisse ging mee met een corner, Remco mikte de bal naar Wisse, die bedacht zich niet, helaas knalde hij de bal net over. Helaas waren we hierna even de weg kwijt en lieten we Heerenveen teveel voetballen. 5-2 dus. Net voor tijd knalde Heerenveen nog op de paal, maar de stand bleef 5-2. Onze scheidsrechter Wim van Keulen floot voor het einde van de wedstrijd.

5 wedstrijden gespeeld in de hoofdklasse, 4 gewonnen. Nog maar 1 punt achter op de koploper. Volgende week vroeg op, 09:00 tegen SC Joure. De bussen vertrekken 07:45 vanaf de Mac.

Groetjes,
Eddy