jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

24-04-2008 URK F1 - MSC F1 uitslag: 4 - 3

Op een doordeweekse avond richting Urk. Even was er paniek in de tent. Er gingen een aantal rechtstreeks richting Urk. Maar rond 18:25 waren we compleet en gingen we richting de kleedkamer. Even snel de warming-up en we waren er klaar voor.

Vanaf begin af en aan zaten we er fel op en waren we de betere ploeg. We hielden het veld mooi breed met Guido en Roy. Achterin stonden Stefan, Gideon en Justin die bijna niet te verslaan waren. Tristan en Remco die voor iedere bal gingen. De 1e goal kon niet uit blijven. Na een corner van Remco verdween de bal in het doel via een speler van Urk. 0-1. Na even niet opletten achterin knalde Urk niet veel later de 1-1 in de touwen. Maar MSC liet het hier bij zitten en de ene aanval na de andere volgde. Jurre (onze keeper) schoot zo ver uit dat de bal maar net naast ging aan de overkant. 30 cm. Meer naar links en hij had gescoord. Wat een uittrap. Na weer een aanval wordt Remco onderuit gehaald zo’n 7 meter voor het doel. Penalty? Nee wel een vrije trap, spelers van Urk op de doellijn. Maar als Remco gaat schieten dan kan je beter bukken. Doelpunt dus 1-2. Niet veel later nam Roy een corner. Weer was het een speler van Urk die fraai inschoot. 1-3. Ruststand 1-3.

Maar Urk ging er tegenaan, de 2e helft had Urk het betere van het spel. Na een foutje kon Urk alleen op de keeper af en tikte de 2-3 op het scorebord. Even bij de les blijven. De wat warrig fluitende scheidsrechter gaf een vrije trap voor Urk in plaats van een ingooi voor MSC. Hieruit kopte Urk de 3-3 binnen. MSC kreeg ook nog wat kansjes maar de 3-4 wilde er niet in. Helaas na een corner viel de 4-3 in het netje. We hebben er alles aan gedaan, mooie wedstrijd met alles erop en eraan. Aan beide kanten fanatieke aanhang wat de wedstrijd toch speciaal maakt.

Zaterdag wacht Emmeloord weer op ons.
We gaan er weer voor.
Eddy