jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-03-2008 Heerenveen F1 - MSC F1 uitslag: 6 - 0

11:00 vertrek zonder de zieke Wisse richting Heerenveen. Vandaag tegen de medekoploper. Het is was te laat om op het gras te spelen, ze moesten wat tijd winnen dus we moesten uitwijken richting het kunstgras. Daar waren beide ploegen niet blij mee.

12:00 de aftrap, 12:10 met 4-0 achter. Zij waren feller en knokte voor iedere bal. Voordat iedereen wakker was stonde we dus al met 4-0 achter. Toen zagen we pas het echte MSC weer een beetje terug. Wel wat laat, maar dat kan gebeuren. We kregen weer wat kansjes maar we gingen met 4-0 de rust in. Bij Heerenveen gaan we terug naar de kleedkamer om wat te gaan drinken. Na een kwartiertje pauze mochten we weer. De jongens hadden wat goed te maken en we gingen vol op de aanval. Maar de bal mocht er ook niet in vandaag, ondanks het enorm aanmoedigen van de mee gereisde supporters (hoofdzakelijk de vrouwen) Heerenveen kwam via nog een paar mooie acties op 6-0.

In de 2e helft hebben we in ieder geval geknokt maar Heerenveen was vandaag de betere ploeg. Je ziet het, in de hoofdklasse kan je van iedereen winnen maar ook verliezen.

Volgende week thuis 10:15 tegen Urk, dan kunnen we de supporters even laten dat we er wat kunnen.

Wedstrijdfoto's