jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

08-03-2008 MSC F1 – FlevoBoys F1 uitslag: 4 - 0

Eindelijk de 1e competitiewedstrijd. De start in de Hoofdklasse A in een zware poule met mooie tegenstanders. In de najaarscompetitie verloren we nog in Emmeloord. Maar de jongens waren gretig en wilde wat rechtzetten vandaag.

We begonnen sterk met Jurre in het doel, Wisse, Gideon en Justin achterin. Remco en Stefan op het middenveld en Roy, Tristan en Guido voorin. De wedstrijd ging van de ene kant naar de andere, onze scheidsrechter vandaag Ruben Huisman heeft heel wat meters moeten maken. Na een prima aanval van MSC kwam de bal uiteindelijk bij Roy, die nam de bal op de pantoffel en de 1-0 was een feit.  Maar ook Flevo Boys kreeg kansen maar stuitte keer op keer op onze superverdedigers, als ze er wel langskwamen dan was daar onze Jurre weer. (hierbij wil ik gelijk de keeperstrainer Frens bedanken voor het goede werk, we hebben er veel profijt van) Nadat Guido de kans kreeg om MSC op 2-0 voorsprong te zetten gingen we met 1-0 de rust in.

Na rust begonnen we sterk en dit keer was onze kilometervreter Remco die de bal afpakte op het middenveld, de laatste man opzocht, passeerde en met links de stand op 2-0 bracht. Remco liep langs het publiek, gaf het hele publiek de high-five en kreeg gelijk een publiekswissel. FlevoBoys ging aanzetten en kreeg toch ook aardig wat kansen, maar het was onze killer Wisse, de man met overzicht Gideon of onze supersnelle tijger Justin die de bal weer veroverde. MSC kreeg weer meer ruimte en dat moet je ons niet geven, zeker niet met de snelle Stefan, de lekker felle Tristan en met onze technische mannen Guido en Roy op de vleugels. Na goed doorgaan weer van Tristan, die tikte de bal naar Guido, maar voordat hij wilde uithalen werd hij neergehaald. Vrije trap, Remco ging er achterstaan, keek nog even en knalde de bal keihard in, de keeper hield hem nog tegen, maar Roy was er als de kippen bij om hem van dichtbij in te tikken 3-0. Kort hierna stuurde Remco Guido weg, kwam alleen op de keeper af en ronde beheerst af. 4-0.

Klasse mannen, complimenten voor jullie inzet en spel.
Eddy

Wedstrijdfoto's