jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

02-04-2010 D2 Top of Holland Trophy in Assen

MSC D2 heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de Top of Holland Trophy bij voetbalvereniging Achilles 1894 in Assen. Het was één van de vele Eurosportringtoernooien in Nederland.

Vrijdag:

Vrijdagmiddag 2 april vertrokken spelers en begeleiding om half zes per auto naar het Nassau-College in Assen. In deze scholengemeenschap was ons onderkomen. Bagage werd naar binnen gebracht en het klaslokaal werd ingericht. Hierna maakte we gebruik van de eerste warme maaltijd. Hierna bezocht het team de Paaskermis en later op de avond de disco in de school.

Zaterdag:

Op zaterdag werden de eerste drie wedstrijden van het toernooi gespeeld. Tegen LTC D1 werd het 0-0. Daarna volgden verliespartijen tegen het Duitse Meyenfeld D1 en Achilles 1894 D2. Vooral tijdens de wedstrijd tegen de Duitsers hadden spelers van beide ploegen veel last van de slagregens. Gelukkig hadden we een reservetenue bij ons en werden de overige shirtjes nog even thuis gewassen. 's Avonds bezochten we met z'n allen het zwembad in de Bonte Wever en daarna vermaakten de spelers zich opperbest in de school.

Zondag:

Op zondag moesten we een tweetal kruisfinalewedstrijden spelen. Helaas kwam Asser Boys D1 niet opdagen waardoor MSC de wedstrijd met 3-0 won. Hierna speelden we tegen het Deense Egebjerg IF D1 een goeie pot voetbal. Mart scoorde met een mooie schuiver de 1-0 voor MSC! Toch een lekker gevoel een een mooie afsluiting van het voetbaltoernooi! De spelers van het D2 team hebben een goed toernooi gespeeld met een paar mooie uitslagen erbij. MSC liet zich niet van de wijs brengen en bleef lekker zichzelf. Er werd vanuit een goede organisatie gespeeld, ook tegen het sterke Achilles en het Duitse Meyenfeld. De jongens hebben weer een prima ervaring erbij! Jullie waren een hecht team en straalden dat ook uit. Zondagmiddag bezochten we nog eventjes de kermis en daarna gingen we weer terug naar school. 's Avonds gingen we met z'n allen naar Party Town Assen waar de prijsuitreiking plaats vond. Eerst genoten we nog even van een daverend optreden van "7 op de schaal van Richter". We stonden met z'n allen vlakbij het podium en dat maakte wel indruk. Na afloop nog even een lekker patatje en tegen half elf weer terug naar school. Hier sloten we het toernooiweekend op een gezellige manier af, samen met de meiden uit Amstelveen. Tegen half twee 's nachts ging letterlijk en figuurlijk het licht uit.

Maandag:

Tegen acht uur 's morgens stonden we weer op voor een heerlijk ontbijt en daarna was het inpakken en opruimen geblazen.

Tot slot:

Ik wil alle ouders bedanken die de moeite namen om ons te komen aanmoedigen hier in Assen. Radjen, Bart, Elmira en Ron nog bedankt voor de geweldige begeleiding gedurende het voetbalweekend. De organisatie van Eurosportring en alle mensen van Achilles 1894 reuze bedankt voor het geweldige voetbalweekend in Assen. We denken hier graag aan terug!!!

Foto's - Filmpje