jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

28-11-2009 Flevo Boys D3 - MSC D2 uitslag: 1 - 3

Man van de wedstrijd: het hele team
Doelpunten: Jordi 3x

Hardwerkend MSC D2 naar verdiende zege

Tijdens onze laatste competitiewedstrijd uit bij Flevo Boys D3 werd door een hardwerkend D2 team de derde plaats in de competitie bereikt. Door te eindigen achter Ens D1 en Nagele D1 gaf het team een goed gevoel! Op Staphorst d2 na (deze wedstrijd had het team eigenlijk moeten winnen) heeft het D2 een puike prestatie geleverd in deze competitiereeks.

De jongens moeten het hebben van technisch verzorgd voetbalspel, goed tik en kaatswerk, hard werken en de snelheid van de voorhoede. Een groot compliment gaat uit naar onze verdediging, waar keeper Justin en reservekeeper Jeftha het nodige te verduren hebben gekregen. Maar ze kwamen altijd als winnaar uit de strijd! Beide jongens zijn behoorlijk fanatiek tijdens de keeperstrainingen. Justin volgt hiernaast nog de keepersschool bij MSC. Sander en Yannick, het hart van onze verdediging, levert steeds betere prestaties en raken steeds beter op elkaar ingespeeld. Sander speelde afgelopen zaterdag tegen Flevo Boys een geweldige partij! De jongens wisten zaterdag 5 december wat er op het spel stond.

Na een goed voorbereidend gesprek en een uitstekende training afgelopen woensdag, begonnen we in Emmeloord op een slecht veld en in de regen aan onze laatste klus.

Dat het menens was werd snel duidelijk! Flevo Boys lepelde na een slippertje van onze verdediging als snel de bal achter keeper Justin, die verbouwereerd stond toe te kijken! Dus 0-1! MSC begon getergd aan een inhaalrace maar dat viel in eerste instantie toch wat tegen. Toch kwam het goede voetbal weer in het team. Door de tegenpartij flink onder druk te zetten kwamen de Meppelers er steeds beter uit. Het zelfvertrouwen groeide weer en de net in het veld gekomen Jordi scoorde de 1-1! Groot gejuich! De spelers van D2 wilden absoluut meer en gingen gretig te werk.

Gedurende de tweede helft werd door hard werken en goed voetbal de voorsprong uitgebouwd tot 1-3. Jordi scoorde alle drie de doelpunten voor MSC en mag met recht topper genoemd worden! Het hele team krijgt de complimenten voor de inzet en het fanatisme; de overwinning hebben jullie zelf afgedwongen!

Om toch een klein feestje te bouwen gaan we maandag na de training met z'n allen naar Mc Donald's. Alle ouders worden bedankt voor hun aanwezigheid uit en thuis, zelfs toen we afgelopen zaterdag in het donker vertrokken richting de polder!! Komende week lekker trainen, een oefenwedstrijd tegen C3 op woensdag en zaterdag de start van onze wintercompetitie, thuis tegen SVN'69 D2

Filmpje