jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

07-11-2009 Tonego D1 - MSC D2 uitslag: 0 - 11

Man van de wedstrijd: Milan
Doelpunten: Milan 5x, Jeftha 1, Jordi 3x, Mitchell 1, Yannick 1

MSC D2 verslaat Tonego D1 met dubbele cijfers

De spelers van het D2 team van MSC hebben in Luttelgeest er een leuke pot voetbal van gemaakt. Zaterdagmorgen onder droge omstandigheden maar op een slechte mat werd er naar hartenlust aangevallen!

Keeper Justin had niet veel te doen, kreeg enkele terugspeelballen en greep in, daar waar nodig was. Het werd de wedstrijd van Milan en Yannick. Met hun prachtige traptechniek werden tal van openingen gecreƫerd en mooie acties op poten gezet. Bovendien was de tweeling goed op dreef: Milan scoorde vijf doelpunten en Yannick schoot er eentje in. Bovendien zetten Yannick en Sander de verdediging goed neer, Yannick schoof regelmatig door naar het middenveld om de druk op de ketel te houden.

Bij de diverse cornersituaties was MSC knap gevaarlijk. De jongens wilden graag scoren en deden dat dan ook. Wat we getraind hebben (druk opvoeren door op tijd door te schuiven en snel te schakelen) kwam vandaag goed uit de verf. Ook het combineren zag er goed uit. De hele middenlinie met Dylan op rechts, Jeftha en Milan centraal en Werner aan de linkerzijde functioneerde goed. Tonego had het er wat dat betreft maar moeilijk mee. Ik moet Mitchell nog de complimenten maken voor zijn goede spel als rechtsback. Uit deze jongeman is nog veel meer te halen!

Ook Mountasser en Mart waren goed op dreef. Mountasser beschikt over veel techniek en geeft prima passes. Ook neemt hij de corners op een prima manier. Mart de Kraay, onze snelste boy van het team, liet zich gelden bij de corners. Hij kan hoog springen en heeft een prima koptechniek. Feyenoorder Werner coachte het team goed en werkte bikkelhard. Hij stond weer aan de basis van tal van mooie combinaties. Jaimy Schravemade is inmiddels weer helemaal terug op zijn oude nivo en is nu minder blessuregevoelig.

Tenslotte feliciteerden we Jordi de Ruiter nog met de verjaardag van z'n moeder. Jordi schoot er vandaag voor het team en voor z'n moeder drie in! De andere doelpuntenmakers waren Mitchell en Jeftha.

De afgelopen week hebben Jeftha Hanemaayer en Justin Ruiter nog een selectiewedstrijd gespeeld in Havelte (JPN o. 12). Justin moet dinsdagavond opnieuw aan de bak in Rouveen. Heel veel succes Justin!! Verder nog nieuws uit Limburg: Kevin verloor helaas met Achates C2 van Heyen C2 met 0 - 4.