jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

31-10-2009 MSC D2 - Genemuiden D2 uitslag: 5 - 4

Man van de wedstrijd: Justin
Doelpunten: Jordi 4x en Werner 1

Zwaarbevochten zege MSC D2

Zaterdagmorgen 31 oktober kreeg onze competitie een vervolg met een geweldige wedstrijd tegen Genemuiden D2. De mannen hadden er zin in, er werd de afgelopen week vol overgave getraind en de "kibbelingen" hadden de jongens de nodige spirit gegeven! Bovendien konden onze nieuwkomers Mitchell en Kevin gelijk vol aan de bak. Max was helaas nog geblesseerd maar met Mitchell op zijn plekkie kwam het uiteindelijk dik voor elkaar!

Genemuiden D2 was een leuk voetballend team en had toch wat meer in te brengen vooral op het middenveld. Hier had MSC het de gehele wedstrijd moeilijk mee. Dankzij de alertheid van onze voorhoede (Werner scoorde al vroeg in de wedstrijd, Jaimy en Jordi stonden altijd op scherp) hadden de jongens uit Meppel toch het vertrouwen dat het wel goed zou komen. De rust bewaren, goede passes versturen, snel omschakelen, duels winnen etc......de spelers wisten waar het om ging. Genemuiden kwam klaarblijkelijk met dezelfde opdracht naar Meppel want dit team was een kopie van hoe MSC tewerk ging.

Wat volgde was dus een kraker van een partij met heel veel spanning, penalty's, prachtige acties van beide keepers en een gelijkopgaande score tot het moment dat het bevrijdende eindsignaal van scheidsrechter Ties van het Zandt weerklonk en MSC feest ging vieren en de boys van Genemuiden helemaal kapot op de grond bleven zitten. MSC had met 5-4 gewonnen door doelpunten van Werner (1) en Jordi (4). Man van de wedstrijd werd de hardwerkende Justin Ruiter, die deze keer weer meevoetbalde op het middenveld en dat deed hij geweldig! Jeftha Hanemaayer, onze reservekeeper, stond deze wedstrijd op doel en deed het ook voortreffelijk! Met name z'n coachen viel op en hij was altijd druk met het organiseren van zijn verdediging. Mitchell Wielhouwer speelde een prima wedstrijd als rechtsback en Kevin Meeuwsen deed z'n uiterste best als rechtermiddenvelder en linkerspits. Vooral zijn strakke passes vielen op.

Ook was het fijn te zien dat Sander Kattenberg weer geheel fit was en de gehele wedstrijd meevoetbalde! Verder behaalden Dylan, Yannick, Milan, Mart en Mountasser een dikke voldoende. Jammer was dat Jordi nog een penalty miste maar deze jongeman staat inmiddels wel op 35 goals en we zijn als team natuurlijk hartstikke in onze noppies met zo'n speler in de ploeg!