jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

26-09-2009 SVBS'77 D1 G - MSC D2 uitslag: 4 - 10

Man van de wedstrijd: Mountasser en Sam
Doelpunten: Jaimy 1, Jeftha 1 en Jordi 8x

MSC kwam weer moeizaam uit de startblokken. Het team verkeek zich op de fysieke kracht van de tegenstander. Bovendien had SVBS een goede keeper op doel staan die vele aanvallen van MSC onschadelijk maakte. Zo werd het 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 3-3, 3-4, 4-4, 4-5.......Hierna kon SVBS het voetballend niet meer behappen en kreeg MSC duidelijk een overwicht.

Er werd in de tweede helft prima gespeeld met mooie combinaties en vlotte aanvallen. Een groot compliment voor het hele team hoe jullie de draad hebben opgepakt gedurende de tweede helft. Er werd geen duel geschuwd maar er werd wel fair gespeeld, tot aan de fikse overtreding op Werner. Deze jongen had uit het veld gestuurd moeten worden. De reactie van Werner was niet goed maar wel begrijpelijk. Heel verstandig dat de scheidsrechter kort hierna affloot.

Grote overwinning MSC D2

De spelers van het D2 team van MSC hebben zaterdag 26 september flink uitgehaald tegen SVBS ' 77.

Na een moeilijke fase in het begin van de eerste helft (we stonden met 3-1 achter) kwam het uiteindelijk dik voor elkaar! Jordi zorgde met zijn vier treffers in de eerste helft voor een stukje evenwicht. Het fysiek sterke team uit Belt Schutsloot ging er flink tegenaan. De nummer 10 van de tegenstander was moeilijk te stoppen en zorgde iedere keer weer voor dreiging nabij het doel van Justin. De verdediging van MSC had het in deze fase moeilijk maar de aanvalsdrift bij de jongens uit Meppel was groot. Iedere keer kwam MSC er door snelle combinaties weer uit en vanaf de stand van 4-4 drukten de Meppelers goed door en dankzij doelpunten van Jordi, Jaimy en Jeftha werd het uiteindelijk 4-10! Grote man aan Meppeler kant werd Jordi de Ruiter met zijn acht treffers! Maar de overige spelers krijgen ook een dikke pluim voor hun goede spel en het voorbereidende werk. Met name Mountasser als linksback en Sam als centrale middenvelder vielen op door hun uitstekende spel! Ook Max Meijer zat lekker in de wedstrijd maar viel tegen het eind toch weer uit met een blessure aan zijn voet. Ook Milan oogde niet helemaal frisjes maar verzette bergen met werk in de voorhoede en kreeg in de tweede helft de taak om de nummer 10 van de tegenpartij aan banden teleggen. Justin keepte over het algemeen goed maar moet proberen de volgende keer iets eerder uit te komen.

Succes volgende week in de topper tegen Nagele D1!