jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

15-05-2010 MSC D2 - Steenwijk D2 Uitslag: 4 - 2

Man van de wedstrijd: Jeftha en Max
Doelpunten: Jordi, Mart, Sam en Werner

Met nog twee wedstrijden tegen BEW D2 voor de boeg blijft het toch spannend.

Genemuiden mag geen punten verspelen en MSC moet blijven winnen. Het kampioenschap (officieel) zal op de laatste wedstrijddag beslist worden. Genemuiden heeft als voordeel dat ze een veel beter doelsaldo hebben (en op dit moment dus 2 punten meer !)

MSC speelde zaterdag tegen Steenwijk een matige partij voetbal. De jongens uit Meppel kwamen vlot op een 2-0 voorsprong maar het dappere Steenwijk vocht voor iedere meter en kwam in de tweede helft zelfs terug tot 3-2, vlak nadat wegens hands in het strafschopgebied, we een penalty tegen kregen. Jordi maakte uiteindelijk de be- vrijdende 4-2. MSC kreeg kansen genoeg om te scoren, maar de uitstekende Steenwijker goalie en slordigheid in de afronding aan Meppeler kant brak ons behoorlijk op! Ik moet zeggen dat jullie voetbalmentaliteit goed was. De spelers bleven er voor gaan maar wat ontbrak was slimheid (niet zomaar op de keeper schieten), op tijd rust en overzicht in het spel (opbouw: bal terugleggen en weer opbouwen via de flanken) en het nodige portie geluk.

Dinsdagavond gaan we spelen in Vledder en zullen we nog terugblikken op de wedstrijd tegen Steenwijk. Max doet tegen BEW niet mee (schoolkamp). Mitchell verving Yannick op een uitstekende manier en super sup Rogier was de prima stand-in voor "de man in vorm" Milan van der Veen.