jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

08-05-2010 FLevo Boys D3 - MSC D2 uitslag: 1 - 5

Man van de wedstrijd: Dylan
Doelpunten: Dylan, Jeftha en Milan 3x

Op de eerste tien minuten na (MSC kwam met 1-0 achter) speelden de jongens uit Meppel een prima partij voetbal. Zonder Mart en Jordi maar met Gideon zagen de talrijke toeschouwers een leuk en boeiend duel waar eigenlijk alles inzat.

Een compliment voor alle spelers! Man van de wedstrijd Milan van der Veen scoorde een glaszuivere hattrick (3), Dylan scoorde nog een mooie treffer en aanvoerder Jeftha maakte na goed doorzetten het vijfde doelpunt!

Vanmorgen reisde weer een grote groep supporters mee en dat vonden wij grote klasse, ondanks de meivakantie en het vroege tijdstip!!

De verdediging van ons team stond tegen Flevo Boys als een huis! Na de 1-0 achterstand schudde laatste man Sander MSC wakker en ging het weer als vanouds. Sammy was weer echte TOP, beet zich vast in de tegenstander en speelde weergaloos! Yannick was zaterdag weer zeer belangrijk! Gebruikte zijn lichaam goed in de duels, hield het hoofd koel en vormde samen met Sander het hart van de verdediging. Justin was in het begin eventjes niet scherp, maar verrichtte ook tegen Flevo Boys weer prima reddingen!! De wil is er om nog veel beter te worden, dus wat let je, man! Bart kwam over van een lager team maar speelt zijn rol bij ons als linkerverdediger moeiteloos mee! Klasse Bart!! Over Sander is genoeg geschreven en gezegd maar een speler die zich in een jaar tijd zo gemanifesteerd heeft, dwingt bij mij enorm veel respect af. Gooi dat kleine stukje gemakzucht en die bescheidenheid ook nog van je af en je wordt een echte topper!!

Groet,
Roel

Wedstrijdfoto's