jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

13-03-2010 MSC D2 - Staphorst D2 uitslag: 5 - 0

Man van de wedstrijd werden Jeftha en Sam
Doelpunten: Jordi 2x, Werner, Milan en een eigen doelpunt

MSC D2 verslaat Staphorst D2

In onze tweede competitiewedstrijd van de voorjaarsreeks wisten de mannen van MSC, Staphorst op de knieën te krijgen. Na een prima trainingsweek wisten de jongens het spel zo te variëren dat MSC op alle fronten de tegenstander kon aftroeven.

De start van de eerste helft was veelbelovend. Met vlot combinatiespel, waarbij de flanken deze keer prima werden gebruikt, werd meteen goed druk gezet op de tegenstander. De uitstekende keeper van Staphorst voorkwam echter dat MSC al vlot op voorsprong zou komen. Maar MSC bleef druk uitoefenen, er werd goed geschakeld, Jeftha en Sam wisten het middenveld goed in de greep te houden zodat het team stond als een huis! Gedurende de eerste helft sloop een beetje gemakzucht in de ploeg, maar het spel in de tweede helft zag er weer goed uit.

In de rust werden nog even goed de puntjes op de i gezet, MSC moest alert blijven voor de gevaarlijke uitbraken van Staphorst. Uiteindelijk kon MSC er 3 punten bijschrijven; het team kreeg een groot compliment voor het vertoonde spel! Mannen van de wedstrijd werden Jeftha Hanemaayer en Sam Kamphuis. MSC won uiteindelijk met 5-0 door doelpunten van Jordi (2), Werner, Milan en een eigen doelpunt van Staphorst D2.

Wedstrijdfoto's