jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

06-03-2010 Genemuiden D2 - MSC D2 uitslag: 3 - 0

Man van de wedstrijd: Kevin

Stroef begin voorjaarscompetitie D2

De spelers van MSC D2 moesten zaterdag het onderspit delven tegen Genemuiden D2. Goedgemutst en zin in een heerlijke wedstrijd tegen de groen-witten, toog het gezelschap uit Meppel tegen 10 uur vanaf de Mc Donalds richting Genemuiden. In Meppel wisten de jongens nog met 5-4 te winnen, vanmorgen begonnen we weer bij het nulpunt tegen een zeer gemotiveerde tegenstander.

Al gauw in de eerste helft werd het 1-0 voor Genemuiden door een inschattingsfout van keeper Justin. MSC rechtte de rug en streed dapper terug. Het was geen beste wedstrijd, er werd teveel door het midden gespeeld, de opbouw was veel te slordig maar er was wel veel strijd te zien. MSC kreeg een aantal goede kansen om te scoren, o.a. vanuit twee prima cornersituaties, maar de jongens waren niet scherp. Een compliment aan het adres van de keeper van Genemuiden: hij stond menig MSC succes in de weg! Zo bereikten we met een 1-0 achterstand de rust.

In de eerste fase van de tweede helft had MSC moeten toeslaan. De jongens hielden goed druk op de tegenstander maar wederom stond de keeper iedere keer op de goede plek! Halverwege het tweede bedrijf kwam Genemuiden via een counter op 2-0. De linkerspits van de tegenstander schoot de bal fantastisch binnen. In feite was de wedstrijd nu gespeeld maar MSC streed toch dapper door en dat vond ik klasse! Ook toen de 3-0 viel, werd er nog vol overgave gevoetbald maar de eerste nederlaag in onze voorjaarsreeks was toen al een feit.

Deze week gaan we de bakens verzetten, we blikken terug op deze wedstrijd en via een drietal pittige trainingen zullen we met z'n allen toewerken naar de volgende kraker tegen Staphorst D2. Jongens, we gaan ervoor! Alvast veel succes!! Alle meegereisde ouders, bedankt voor jullie support en tot de volgende keer!

Wedstrijdfoto's - Filmpje