jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

29-08-2009 Alcides D1 - MSC D2 Uitslag: 6 - 2

Man van de wedstrijd: Jeftha en Jordi
Doelpunten MSC: Jordi 2x

Laatste bekerwedstrijd voor MSC D2. MSC zou spelen in de vaste opstelling zoals we ook de competitie in zouden gaan. Ook zouden een drietal spelers van D1 (Niels, Bartjan en Willem Jan) stand bye staan i.v.m. blessures en ziekte bij Sam en Milan. Maar we hadden geluk want iedereen was er. MSC was zeer gemotiveerd om er een prima pot voetbal van te maken.

De jongens lieten een prima wedstrijdinstelling zien waar we natuurlijk met z'n allen de afgelopen weken hard aan gewerkt hebben. De organisatie stond goed. Al gauw kwam MSC op 0-1 door gelijk goed druk te zetten op de verdediging van Alcides. Het middenveld sloot goed aan waardoor MSC er voetballend en combinerend lekker vlot doorheen kwam. Alcides kwam terug tot 1-1 en 2-1. Toch schoot Jordi (dwars door het midden) de gelijkmaker weer binnen! En dat was erg knap!

In de tweede helft kreeg MSC nog kansen om te scoren, maar een paar keer in het zijnet en net voorlangs voorkwam erger voor de Alcideanen. Via de counter en op snelheid scoorde Alcides nog 4 maal. De eindstand werd zodoende 6-2 voor de geel-warten.

MSC kan zich nu lekker richten op de vriendschappelijke wedstrijd, dinsdagavond, tegen Olde Veste en op haar eigen competitie. De bekerwedstrijden waren leerzaam voor de jongens. MSC heeft laten zien goed met de wedstrijd druk om te kunnen gaan. Gaandeweg stond er echt een team op de mat! Dit gaan we lekker uitbouwen op onze trainingen. Succes mannen!