jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

17-08-2009 SC Genemuiden D1 - MSC D2 Uitslag: 12 - 1

Man van de wedstrijd: Max
Doelpunt: Jordi

In deze tweede bekerwedstrijd hadden wij het team compleet; Jordi was er ook weer bij. We genoten van de omstandigheden: een prachtig veld, goed weer en een prima tegenstander! De jongens waren goed gemutst, hadden er zin in en de warming-up werd gedreven gedaan. Opnieuw een wedstrijd om van te leren. We keken nog even terug naar de vorige wedstrijd, wat goed ging en wat beter moest gaan.

De spelers uit Meppel gingen vol goede moed aan het werk. Wat in de eerste helft niet goed ging was dat we te gemakkelijk een aantal doelpunten weer tegen kregen. We kwamen heel moeilijk uit onze verdediging maar gaandeweg kwam MSC toch tot een aantal prima aanvallen toe. Ik vond de verdediging al beter staan, vooral Max speelde een uiterst goede partij en beet zich veel beter in de tegenstander vast. Aan de linkerkant verdedigde Mart ook stukken sterker dan tegen Olympia. De opbouw door het midden (van achteruit) gebeurde echter veel te slordig en de bal werd vaak veel te gemakkelijk onderschept door Genemuiden. Daar moeten we in de toekomst flink aan gaan werken: meer rust in het spel en beter en strakker passen naar elkaar. Kruip voor je man om de bal te ontvangen en laat je niet zo gemakkelijk wegzetten!!

Door jullie wilskracht zag ik een geweldige tweede helft waarin de duels vol overgave werden ingegaan. Zowaar kreeg de verdediging van Genemuiden het moeilijk doordat jullie goed druk zetten! Ik wil jullie toch een groot compliment geven voor jullie wedstrijdinstelling.

We gaan op deze weg door en we hopen op een spannende pot voetbal woensdagavond in Wanneperveen!! Succes mannen!

Trouwens super dat er weer zoveel ouders met ons mee gingen!