jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

22-01-2011 MSC D1 - FC Meppel D1 uitslag: 2 - 3

D1 weer aan het werk.

Wij zijn al weer 2 weken aan de gang, er word lekker scherp getraind en het plezier is duidelijk zichtbaar. Maar de mannen worden beter, sterker en wij zullen strijden voor behoud van de hoofdklasse. Vorige week hebben een oefenwedstrijd gespeeld tegen Emmen D1, hebben we prima gevoetbald en zeker ook een paar mooie kansen weten te creëren, natuurlijk zijn zij beter dan ons. Maar met de 1-7 nederlaag kunnen wij prima leven.

Gisteren ( zaterdag) was de wedstrijd tegen FC Meppel, onze buren. FC Meppel heeft een prima team, zeker qua lengte en kracht zijn wij de mindere. Hoe kan dat toch, zitten vaak op dezelfde school als onze mannen, maar zijn allemaal een kop groter. Voeding of doping??

De eerste 20 minuten waren zeker voor FC Meppel en MSC kon niet ontevreden zijn met de 0-1 achterstand. De laatste 10 minuten kwamen wij beter in ons spel en kregen ook wat mogelijkheden. 5 minuten voor tijd werd Rens weg gestuurd en ging alleen op de keeper af en natuurlijk is het dan 1-1. Rustand was ook 1-1, gelegenheid scheidsrechter Wim van Keulen floot af voor de rust. Bakkie thee en door de ziekte van Max en Bart hadden we afgesproken dat Gideon ( E1) zou aansluiten bij de D1. Toen ook nog Mart ziek en tijdens de wedstrijd moest afhaken, werd Gideon de 2e helft ingezet als mid-mid.

Toch kwam FC Meppel op 1-2, zacht schot, maar helaas kwam de bal stuiterde de bal op de neus van Justin en rolde ook nog eens heel zachtjes in het netje. Bloedneus voor Justin, maar gelukkig was de wedstrijd van de E1 net afgelopen en kon Jarne Bosman zijn debuut maken voor de D1. MSC ging even aanzetten en het kon niet uitblijven en het zou gelijk gaan worden. Steekpass van Gideon op Rens, ging goed door, maar de bal bleef hangen bij 3 of 4 verdedigers van FC Meppel, maar Wiradj was heel attent en bracht de stand op 2-2. Op dat moment echt verdiend. helaas ging FC meppel er toch vandoor met de winst, uit een corner scoorde de langste man van het veld de 2-3. Niet veel later was het eindsignaal.

Maar.....Prima voetbal van MSC - postief werd er gecoacht door de spelers - hard geknokt - en zeker de 2e helft prima voetbal. As maandag wacht ons in het FC Zwolle stadion, de talenten van FC Zwolle, aanvang 18:30. Tot dan!!

Wedstrijdfoto's