jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

10-10-2009 MSC E4 - WIJC E3 uitslag: 9 - 3

MSC E4 blijft thuis ook tegen WIJC E3 ongeslagen!

Op deze grijze ochtend viel het met name in de eerste helft van de wedstrijd niet mee voor de E4 spelers om de wedstrijd in de hand te krijgen. De 1-0, gescoord door Maaike hield niet lang stand en al gauw werd het zelfs 1-2 voor WIJC E3. De keeper van de tegenpartij verliet een moment het doel en daar was de 2-2 na een mooi schot van Jeroen. Maaike schoot met een fraai afstandschot in de kruising de 3-2.

Na een pittige toespraak door Jacob aan het team startte de tweede helft al snel met de 4-2 na een hoekschop door Jeroen en met dank aan een kleine misrekening van de keeper van de tegenpartij. Maaike scoorde de 5-2, snel gevolgd door de 5-3 van de tegenpartij. MSC E4 kreeg de wedstrijd aan hun kant en Jeroen en Sven scoorden en zo werd het 7-3. De 8-3 werd door Nynke gescoord, het eerste doelpunt van dit seizoen door deze sterke verdedigster en ook van Sven. Uiteindelijk werd het door een mooie knal van Jeroen nog 9-3.

Een mooie einduitslag na een wedstrijd vol met kleine blessures door aanvaringen met de tegenpartij. Na de herfstvakantie gaan we er 31 oktober weer tegenaan!!

Wedstrijdfoto's