jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

05-09-2009 MSC E4 - Olde Veste'54 E6 uitslag: 5 - 1

Mooie start van de najaarscompetitie voor MSC E4.

De kanjers van E4 stonden zaterdagmorgen klaar voor hun eerste echte wedstrijd. Afgelopen donderdag hadden ze al leuk gevoetbald in een oefenwedstrijd tegen de collega’s van MSC E3. De sfeer zit er in het team goed in. Nadat Kees Veelo een mooie foto had gemaakt voor het jubileumboek konden de jongens en meiden van E4 aan de slag in de wedstrijd tegen Olde Veste ’54 E6.

Na goed samenspel scoorde Jeroen de 1-0. Vrij vlot daarna volgde het doelpunt van de tegenpartij, 1-1. Voor de rust schoot Max de 2-1 in het doel. Na goede tips van trainer Jacob in de rust werd de wedstrijd na de rust met optimale inzet en motivatie voortgezet. Maaike scoorde de 3-1. De jongens en meiden hielden de wedstrijd prima in de hand en de 4-1, gescoord door Jeroen, volgde na uitstekend teamwork. De 2e helft werd met een mooi doelpunt door Maaike met 5-1 afgesloten.

Een goede start van deze najaarscompetitie. Samen met trainer Jacob, gaan Jeroen, Daan, Sven, Maaike, Nynke, Pepijn, Jesse, Max en Joel (en de inzet van hun ouders!) er een superseizoen van maken!

Volgende week uit (maar toch thuis) tegen de collega’s van MSC E5.

Wedstrijdfoto's