jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

18-09-2010 FC Wolvega E4 - MSC E3 uitslag: 3 - 4

Na het verlies van vorige week stond nu de wedstrijd uit bij Wolvega op het programma. De technische staf had de sterke en minder sterke punten onderkend. Tijdens de trainingen werd dan ook de nadruk gelegd in het overspelen en vrij lopen zonder bal. Wat erg moeilijk is, maar het teamsport voetballen leuker en makkelijker maakt.

In de kleedkamer werden nieuwe tenues uitgedeeld met de opdruk Hogenkamp advocaten. Iedereen keek er tevreden naar en wilden dan ook graag op de foto. Nadat iedereen voor de camera had gelachen werd de opstelling doorgenomen en warmgelopen. Jacob probeerde iedereen scherp aan de wedstrijd te laten beginnen.

De wedstrijd begon goed we waren gretig en scherp. Na een aantal aanvallen werd vanuit een hoekschop van Levi met het hoofd gescoord door Vincent. We wilden meer, maar het overspelen en vrij lopen zonder bal is nog niet helemaal onder de knie bij sommige spelers. Dit gold ook voor het mee verdedigen. De toppers achterin (Nick en Gerson), kregen het aardig moeilijk en moesten in de 10 min een tegentreffer incasseren. Er stond 1-1 op de borden. Onze middenvelders Damian, Marc, Ryan en Vincent ging stug door met aanvallen. In de 15e min wist Damian te scoren en stond het 1-2.en Onze keeper Jarno stond regelmatig tegen twee en soms zelfs drie tegenstanders zijn doel te verdedigen. Hij hield ons regemaig in de wedstrijd. Vlak voor de pauze, kregen we verdient een doelpunt om de oren. (2-2) Met een gelijke stand gingen we de pauze in.

Na de pauze werd er niet veel vaker overgespeeld en ging men vaker voor eigen succes. Na een schot van Damian werd door de gastheren gescoord en stonde we weer voor met 2-3. Voorin werd er hard gewerkt door Levi en Rudger, ze liepen de verdedigers goed in de weg, wat toch een enkele keer tot verzorging leidde, door ongelukkige bostingen. Het spel ging op en neer. Helaas was er de verdiende gelijkmaker van Wolvega. (3-3) We wilden niet verliezen en zetten alles op alles. Het was Ryan, die de 3-4 op het bord zetten. Nu was het erg spannend, verdedigen werd steeds vaker vergeten. Het was Jarno, die zijn doel verder leeg hield. De andere toppers speelden zich ook leeg en na het laatste fluitsignaal hadden we de punten in de tas.

Klasse jongens, een moeizame overwinning in het regenachtige Friesland. Top!!  Tot op de training.

Groet,
Jacob

Langs deze weg wil ik de sponsor Hogenkamp advocaten bedanken voor de mooie tenues.

Wedstrijdfoto's