jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

03-04-2010 Vitesse E2 - MSC E4 uitslag: 8 - 1

MSC E4 03-04-2010Kansloze nederlaag E4 tegen koploper

De helden van E4 moesten zaterdag aantreden in Koekange tegen de koploper, Vitesse 63 E2. Zonder Max en Pepijn en met Damian en Ryan. Jeroen verdedigde het doel.

Al snel bleek dat er deze ochtend niet veel eer te behalen viel. De tegenstander was erg goed georganiseerd en E4 kwam maar mondjesmaat tot goede aanvallen. Voor de rust scoorde de tegenstander driemaal wat dus een 3-0 ruststand inhield. De ouders aan de kant geloofden er nog in en zelfs een overwinning moest nog kunnen! Helaas bleek dit ijdele hoop.

Ook in de tweede helft was de tegenstander gewoon beter en maakte nog vijf doelpunten. Maaike scoorde vanuit een corner nog fraai tegen en redde zo de spreekwoordelijke eer. En zo stond er een 8-1 eindstand op het bord.

Hopelijk kan deze forse nederlaag een leerzame ervaring zijn voor de spelers. Want er is in deze klasse veel meer tegenstand en dan is het zaak om vanuit een gesloten verdediging tot mooie aanvallen te komen. Daar is nog voldoende winst in te boeken en in die zin kan deze wedstrijd meegenomen worden om nog meer als team te opereren om het elke tegenstander lastig te maken. De wil en enthousiasme zijn er in ieder geval!

Arend Compagner