jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

06-03-2010 BOZO E1 - MSC E4 uitslag: 2 - 2

Na een veel te lange winterstop, met hier en daar een zaalcompetitiewedstrijd, mochten de kanjers van E4 letterlijk de wei in Elsloo in. Het weer leek nog even te gaan tegenwerken, maar na goed overleg met de mensen van BOZO werd vrijdagavond besloten de wedstrijd wel door te laten gaan. De druppels van gisteravond waren echter wel bevroren. Het was een zwaar veld voor de dames en heren. Het zonnetje scheen, maar het was berekoud!

Het tempo zat er vanaf het begin van de wedstrijd goed in. Na een mooie voorzet van Maaike kon Jeroen de stand op 0-1 zetten. De jongens van BOZO lieten het er niet bij zitten en voor de rust was de stand 1-1.

Na een korte break werd de tweede helft gestart. Na een goede voorzet van Sven, scoorde Maaike en was het 1-2. Voor de ouders was het een spannende wedstrijd; BOZO en MSC waren goed aan elkaar gewaagd. De BOZO jongens scoorden als nog en de wedstrijd werd afgefloten met een 2-2 stand.

Daan, Nynke, Jeroen, Pepijn, Maaike, Sven, Jesse, Didi, Max en Joel, dit is een mooie start van deze voorjaarscompetitie. Ga zo door!!