jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

30-05-2011 MSC E3 - FC Oldemarkt uitslag: 7 - 6

Vandaag de laatste wedstrijd van een wisselvallig seizoen. Vooraf is berekend dat bij verlies we laatste kunnen worden en bij winst derde. Dit houdt in dat de ploegen dicht bij elkaar staan. Van de talenten van E3 is bekend dat de meesten het samenspel wel begrijpen en daarmee mooie aanvallen uitvoeren. De andere kant is het gaan voor eigen succes en het niet meeverdedigen. Deze twee punten kwamen in de laatse wedstrijd wel erg nadrukkelijk naar voren. De wedstrijd voorbereiding was voor de tweede keer de vier tegen twee variant, waarbij iedereen wist wat er vandaag verwacht werd.

Na de aftrap begonnen we goed, het samenspelen en werken voor elkaar ging goed. De aanvallen liepen vlot en er werd echt goed gespeeld. Het ene doelpunt was nog mooier dan de ander. De verdediging stond als een huis. Bij Keeper Jarno begon elke aanval. Hij schoot de bal niet zomaar naar voren, maar speelde naar de verdedigers Gerson en Ryan. Deze wisten de middenveldspelers Damian, Marc, Nick te bereiken. De spitsen Levi en Rutger waren ook goed aanspeelbaar. Dit alles kwam tot uiting met de pauze stand van 4 - 1.

Na de pauze zag men de reserve keeper Marc onder de lat en mocht Jarno laten zien dat hij ook kon verdedigen. Er werd minder overgespeeld en verdedigd. Beide kanten waren er kansen, waarbij er vlak voor tijd een stand van 6 - 6 op het bord stond. Tot opluchting van alle MSC supporters schoten de zwart-witten 7-6 in het doel. De resterende minuten wist MSC de druk te weerstaan en wisten de counter kansen niet te benutten. Na het laatste fluitsignaal waren de punten binnen.

De 7-6 geeft recht op de derde plaats. Klasse jongens, gefeliciteerd met de drie punten en de behaalde derde plek.

Tot morgen,
Jacob