jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

12-03-2011 MSC E3 - Steenwijker Boys E1 uitslag: 2 - 5

Na de winst van vorige waren de koppies vol van zelf vertouwen. Na de warming-up waren we klaar voor de strijd.

We begonnen goed en kwamen elke keer voor de doelman van de boys en stonden dan ook snel voor met een 2-0. Dit was het sein om van alle kanten maar te schieten, verdedigen was niet nodig. We gaan makkelijk winnen en een aantal schoen van afstand vormden geen gevaar voor de gasten. Tot schrik van de hele technische staf en toegestroomde toeschouwers kwamen de gasten soms met 4 man oog in oog met de keeper. Er werd erg makkelijk gedacht. In plaats van het helpen met verdedigen, werd er terug gewandeld. Helaas heeft het niet verdedigen zijn prijs, die prijs was vandaag 5 doelpunten. De eindstand van 2 - 5 was voor iedereen een hele teleurstellingen moest worden verwerkt.

We moeten deze wedstrijd gauw vergeten, maar er wel van leren. Zaterdag thuis tegen Donkerbroek. Hier is vorig jaar met 1-7 van verloren. Dus deze week trainen op verdedigen. (De technische staf zal de KNVB dvd raadplegen.)

Vrijdag op tijd naar bed en zaterdag is het tijd om te laten zien, dat er geleerd is. We houden dan ook de punten in Meppel.