jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

05-03-2011 Oldemarkt FC E2 - MSC E3 uitslag: 3-4

De eerste wedstrijd van een nieuwe competitie (voorjaarscompetitie) van MSC E3.

Onze eerste wedstrijd was tegen Oldemarkt E2, het was voor ons een nieuwe team waar wij nog niet tegen gespeeld hadden,  maar wel een enorme uitdaging omdat dit team vorig seizoen ongeslagen kampioen was geworden. Desalniettemin zijn wij vol goede moed vanuit de al te kleine en sterk verouderde kleedkamer het veld opgelopen.

De wedstrijd ging de eerste 10 minuten gelijk op, en dit was voor de toeschouwers een mooi schouwspel want beide partijen lieten goed voetbal/strijd zien. Na 15 minuten viel het eerste tegendoelpunt, na goed samenspel van Oldemarkt werd de verdediging van MSC zowaar gepasseerd en kon Jarno hier ook niets tegen beginnen.1-0 MSC E3 liet zich niet van het veld slaan en begon na de aftrap direct aan de aanval. Hier had men niet op gerekend en al vrij snel kwam de gelijkmaker van de schoen van Damiën, die zelfverzekerd (hard) in de kruising het doel trof. 1-1 Oldemarkt E2 liet na de gelijkmaker zien dat zij vorig seizoen niet voor niets ongeslagen kampioen waren geworden en ging onverstoord door met goed samenspel en aanvallen. Door de druk van de aanvallers van Oldemarkt E2 werd de bal iets te zacht teruggespeeld naar de keeper van MSC, hiervan kon de tegenstander profiteren. MSC stond weer op achterstand.2-1 En met deze stand gingen wij de rust in.

De 2e helft begon, en van beide kanten werd mooi en attractief gevoetbald, waarbij wij (toeschouwers) werden getrakteerd op mooie combinaties en goed samenspel van beide teams. Vanuit een hoekschop werd de welverdiende gelijkmaker gescoord door Ryan,  waar zowel de keeper als de verdediging van Oldemarkt geen antwoord op had. 2-2 MSC E3 rook de winst, ging volop in de aanval en vergat soms te verdedigen waardoor de tegenstander regelmatig gevaarlijk werd en Jarno heeft bewezen dat hij met recht de keeper is van dit team. Oldemarkt bleef doordrukken maar verdedigers Gerson en Mark boden kranig verweer waardoor de aanvallers van MSC E3 in de gelegenheid kwamen om een tegenaanval in te zetten. Maar na balverlies uit een counter werd er door Oldemarkt E2 wederom gescoord waardoor MSC E2 wederom tegen een achterstand aanliep. 3-2 Na de aftrap lieten de spelers van MSC E3 zien dat zij ook druk op de verdediging van Oldemarkt konden zetten en na een zeer mooi combinatie van Rutger, Vincent en Damiën kwam Nick in de gelegenheid om de gelijkmaker te scoren. 3-3 Door deze treffer kregen de spelers van MSC E3 extra energie waarmee zij de druk op de tegenstander bleef opvoeren, hierdoor onstonden er kansen om de welverdiende overwinning binnen te slepen. Oldemarkt E2 bleef kranig weerstand bieden maar bezweek 5 minuten voor het einde onder de druk en verloren deze wedstrijd na een mooie combinatie van Rutger en Nick waaruit de treffer van Nick viel. 3-4

Als blijde/vermoeide maar vooral trotse voetballers verlieten de spelers van MSC E3 het veld. Complimenten van ouders,leiders en trainers van Oldemarkt voor de spelers van MSC E3 voor mooi voetbal en samenspel die zij te zien kregen maar vooral voor het sportieve voetbalspel. Natuurlijk ook van MSC E3 trainers,leider en toeschouwers, complimenten voor mooi samenspel en felicitaties met jullie overwinning.

E3 fan.