jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

26-02-2011 MSC D1 - Germanicus D1 uitslag: 6 - 1

26 februari, eindelijk weer voor de competitie voetballen. We hadden nog de inhaal tegoed thuis tegen Germanicus. MSC en Germanicus hebben het zwaar in de hoofdklasse, eigenlijk moest er vandaag gewonnen worden. Lekker getraind, we waren er klaar voor.

Scherp beginnen en veel de zijkanten gebruiken. Dat ging prima vandaag, Roy en Guido hielden het veld prima breed, Rens en Wiradj kregen hierdoor ruimte om er tussen te komen. Tristan weer scherp in de spits als vanouds. Gideon als nummer 10 er tussen in. Robbert en Jefhta als backs, Mart en Remco als 2 rotsen in de branding. Mochten ze daar nog doorkomen, dan is daar dan nog Justin. (onze torwart) Mart kon heerlijk doorschuiven vandaag en het was wachten op de 1e doelpunt. Die viel na een minuut of 10 voetballen, Wiradj kapte de bal naar binnen en draaide de bal bij de 2e paal binnen. 1-0.  Niet veel later werd Rens weggestuurd door Guido, Rens (4 assists vandaag) gaf de bal lekker voor en het was Tristan die handig de bal bij de 2e paal raakschoot. Rens raakte nog de paal, Gideon net naast, kortom veel kansen, ruststand 2-0.

2e helft gewoon doorgaan was ons motto, Stan voor Robbert en Dylan voor Roy. Na een counter kon Justin alleen nog maar de bal net buiten de zestien met zijn handen redden, ten koste van een vrije trap. Aanvoerder schoot de bal schitterend over het muurtje achter Justin. Balen 2-1. Germanicus kreeg hoop. Maar niet voor lang. Gelijk de mouwen weer opstropen en vol gas. Rens gaf vol gas aan de rechterkant, gaf weer een prima voorzet en weer was het Tristan die de bal weer bij de 2e paal inschoot. (kopie van zijn 1e goal). 1 minuut later gaf Rens de bal af aan Guido, die ging vanaf rechts alleen op de keeper en knalde de bal (met zijn oranjeschoenen) langs de keeper. 4-1. Wedstrijd gespeeld, nu lekker blijven voetballen. MSC voetbalde rustig verder en bleef elkaar goed vinden. Remco speelde bal naar Rens, ook vanaf de rechterkant alleen op de keeper af en het werd 5-1. Na weer een mooie aanval kwam de bal bij Wiradj en die schoot beheerst de bal binnen 6-1. uitslag 6-1,

het massaal opgekomen publiek weer bedankt en de spelers werden weer bedankt en kregen van Elmira allemaal patat. Super !!!

Goed gevoetbald mannen, volgende week uit naar Olde Veste D1. Dan gaan we er weer voor.

Wedstrijdfoto's