jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

20-11-2010 Hoogeveen D1 - MSC D1 uitslag: 7 - 1

Vandaag naar Hoogeveen D1, de naaste concurrent, dus een belangrijke wedstrijd. Waar we op papier een hele goede kans hebben om punten te pakken. Vooraf een min stilte wegens het overlijden van Jan. We willen Gertud, Mart en familie ook via deze weg veel sterkte in deze moeilijke tijd wensen. MSC speelde met rouwbanden.

Na het eerste fluitsignaal gingen de gastheren er vol tegenaan en zetten vroeg druk. We gingen ons eigen spel niet spelen en werden met grote regelmaat afgetroefd. Met een communicatie fout en de nodige pech werd er door Hoogeveen gescoord en stond het 0-1. Het spreekwoord geluk moet je afdwingen, ging bij Hoogeveen op. De 2-0 was een bal die in de rebound precies voor het been van de spits kwam en hij maakte geen fout. De scheidsrechter floot goed en had bij de ruststand een 4-0 in zijn boekje staan.

Na de pauze werd het verwachte vuurwerk van MSC niet aangestoken en leek het of de felheid die er normaal wel is, nu ontbrak. Er stond dan ook een zeer teleurstellende eindstand van 7-1 op het bord. Voor de volledigheid, de goal van MSC werd gemaakt door Rens.

De technische staf heeft nog genoeg werk te doen. Kom op, snel de uitslag vergeten en leren van de gemaakte fouten. De speculaas koeken vervangen voor Spaanse pepers lijkt me een goede start voor de volgende wedstrijd

Groet,
Jacob

Verslag Hoogeveen - Wedstrijdfoto's