jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

30-10-2010 SC Genemuiden D1 - MSC D1 uitslag: 4 - 1

Vanaf de watertoren richting Genemuiden, Stan nog op vakantie, Daan nog last van de lies. Gelukkig was Jefhta jarig en gingen zijn broers ook mee. Dus we hebben Gideon (E1) ingepikt om hem eventueel in te laten vallen. Toen ook nog Tristan misselijk (Gino had gekookt) werd tijdens de warming-up, hadden we Gideon hard nodig.

Toch begonnen we prima aan de wedstrijd en hadden zeker het 1e kwartier de wedstrijd onder controle. Zeker toen Rens alleen op de keeper afkon en de bal over de keeper wilde schieten, helaas kon de keeper er net bij. Liet de bal even los en Rens probeerde met een sliding de bal nog weg te tikken. Maar de 12e man (scheidsrechter) zag er totaal wat anders in en stuurde Rens er 5 minuten uit. Toen ook vlak daarna de spits door het midden van onze verdediging er vandoor ging en de 1-0 op het scorebord zette, baalde MSC flink. Het spel ging over en weer, maar de ruststand bleef 1-0.

Gewoon weer oppakken en iets meer rust aan de bal, dan moest het gaan lukken. Helaas dacht Genemuiden hetzelfde en kwamen zij sterker uit de kleedkamer dan MSC. De 1e kwartier was voor Genemuiden en zij brachten de stand op 2-0. Maar MSC gaf het niet op en ging wat meer naar voren spelen, het was onze voorstopper Mart de Kraaij die de spanning weer terugbracht met natuurlijk zijn linker. Pats 2-1. Het is toch mooi om te zien dat onze mannen groeien als team, wij zijn echt niet mindere in de hoofdklasse. Even alles of niets, drang naar voren, kleine kansjes kregen wij nog. Natuurlijk loop je dan risico en maakte Genemuiden nog 2 goals.

Eindstand 4-1.
Volgende week eindelijk thuis tegen Steenwijkerwold D1. Dus de 3 punten blijven in Meppel. Gideon bedankt, je pakte toch je 1e speelminuten in de D1. Super.