jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

25-09-2010 DZOH D1 - MSC D1 uitslag: 10 - 3

Vandaag stond de uitwedstrijd in Emmen op het programma.

We vertrokken lekker op tijd bij de Tinq en gingen bij Rogat naar de carpoolplaats om toch samen in een auto te stappen. Sommige wisten dit niet en reden door. Sommige spelers werden later gespot bij de dierentuin. Na een telefoontje en het goed instellen van de TomTom kwamen alle spelers toch nog op tijd bij DZOH.

Jacob maakte spelersfoto's en iedereen zag er goed en ontspannen uit. Tijdens de warming-up werd er "scherp" warmgelopen. Iedereen was er klaar voor.

In de eerste helft waren er een aantal leermomenten, waaruit helaas nog niet geleerd werd. Dit ging ten koste van een aantal doelpunten. Het was duidelijk, dat de gastheren een maatje te groot zijn voor het huidige D1 team. Dit mocht de pret niet drukken en men liet de kop niet zakken en ging er toch tegenaan. De trainer/coach probeerde met wat omzettingen, toch wat meer voetbal en het verdedigen op orde te krijgen.

In de pauze weet ik niet wat er gezegd is, maar het heeft geholpen. Na de rust werd er beter gevoetbald, helaas was de strijd al gestreden en stond er een 10 - 3 eindstand op het bord. De drie doelpunten van MSC waren van de voet van Rens.

Al met al een hele leerzame ervaring, ik zie groei en vooruitgang. Jongens succes volgende week, de punten komen wel als jullie zo doorgaan met groeien!!

Groet,
Jacob

Foto's