jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

Bekerwedstrijden 2010-2011

Even een update van de D1, hoe staan ze ervoor en wat hoe zijn de ontwikkelingen.

De eerste 3 bekerwedstrijden zitten erop, tevens hebben we al een VTT toernooi gespeeld in Wildervank.Bekerwedstrijden was van alles wat, met zeker in de 1e helft zeer harde wind in Koekange hadden we er in de 1e helft al 5 doelpunten tegen. Bijna allemaal harde knallen van rond de 25 meter die allemaal netjes over de keeper gingen. Was allemaal wat onwennig, warrige scheidrechter, maar de overwinning van 7-2 van Vitesse was toch wel verdiend.

2e wedstrijd thuis tegen Ruinen, de 1e helft zeker aardig gespeeld. Zeker de 1e goal was zeer mooi uitgespeeld ( net Feyenoord ) bal vanaf de linkerkant van Roy, rustin Tristan aangespeeld, die bleef rustig en tikte door naar Guido, Guido even kappen en draaien en de bal in de bovenhoek. Pats 1-0. 2e goal was ook een mooie, want het was Jefhta die bal fraai inkopte uit een prima corner van Wiradj.(in vorm). Ruinen maakte er nog 2-1 van, maar het was Rens ( wie anders) die de 3-1 op het scorebord bracht na een fraaie lob.

3e wedstrijd thuis tegen favoriet SC Rouveen. Na een zeer rommelig begin en veel geluk bleef het tot de 20e minuut 0-0. MSC ging knokken en ging ook nog met 1-0 de rust in. Het was Rens die na prima doorgaan de stand op 1-0 bracht. 2e helft ging MSC prima door en kreeg ook de beste kansen, maar de 2e goal wilde maar niet vallen. Aan vechtlust ontbrak er niets aan, alleen moet er nog meer rust in het spel komen. Helaas maakte Rouveen de 1-1 en is MSC uit de beker. Dus op naar de competitie.

Zal een zware competitie worden in de hoofdklasse, maar we hebben vertrouwen in deze mannen. We gaan er alles aan doen om ons te handhaven. Komt goed!!

Wedstrijdfoto's