jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

01-04-2012 MSC C3 naar attractie park Slagharen

Op zondag 1 april was het om negen uur verzamelen bij de Mac. om met het team naar Attractiepark Slagharen te gaan.

Helaas was er nog één ziekmelding en één die een nieuwe wekker nodig was. (zelfs bellen hielp niet.) Zo vertrokken we met drie auto's richting het attractiepark. Eenmaal aangekomen was het maar net open. Dit betekende dat er maar erg weinig bezoekers waren. Met de afspraak waar en hoe laat voor de patat waren de spelers van C3 snel verdwenen en konden de heren begeleiders aan de koffie.

De koffie was lekker en het was genieten in de zon en uit de wind. De spelers kwamen elke keer voorbij in de kabelbaan en hadden zichtbaar plezier. De wachttijden waren lekker kort en er werd dan ook volop genoten van alle attracties. Zoals de foto's laten zien, liet Jacob zich strikken voor enkele "hoogte" punten van het park.

Na de lunch (patat) ging het spelbeeld verder waar iedereen voor de patat gestopt was. Iedereen genoot zichtbaar en de foto's spreken voor zich. Nu waren we als één groep en bezochten enkele snelle of hoge attracties. Helaas was het wat fris en voelde het water bij de boomstam wel erg koud aan. Aan het eind wilden de meesten nog niet weg en werd het vertrek met één uur uitgesteld.

We gingen terug naar Meppel, met enthousiaste en een paar slapende spelers. Bij de Mac. was er nog een kleine verrassing, een lekkere milkshake voor allemaal.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Bij deze wil ik de begeleiders bedanken voor de geslaagde dag.

Groet,
Jacob

Foto's