jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

07-10-2017 Alcides JO17-2 - FC Meppel JO17-2 uitslag: 5 - 3

In een regenachtige Meppel stond de tweede ontmoeting van dit seizoen tegen stadsgenoot Alcides op het programma.

De eerste keer werd er in de beker kansloos verloren met 8 - 3. Met dat gevoel, van we hebben geen kans en gaan hopelijk niet dik verliezen, gingen we het veld in. Dit zagen we de eerste 10 minuten weer in het spel. We stonden dan ook, zoals verwacht met 2 - 0 achter. Daarna zagen we geloof in het team komen. Dit werd nog verder aangewakkerd met een doelpunt van Heritier op 2 - 1. Bas maakte vervolgens de verdiende gelijkmaker, 2 - 2. Vervolgens ging de voorsprong net niet door. Na een mooie voorzet ging een kopbal op de paal en helaas draaide de verkeerde kant op, het doel uit. Met de 2 - 2 op het bord gingen we aan de thee.

De tweede helft werd veel te angstig begonnen en kregen we vrij snel een strafschop tegen, die netjes werd benut door de spits van de gastheren, 3 - 2. Het middenveld was de organisatie kwijt en werd constant overgeslagen. De stand liep op naar 5 - 2. We gingen toch langzaam weer voetballen en kregen weer grip op de wedstrijd. We werden sterker en wonnen weer duels. Een mooi doelpunt van Jorit kwam helaas te laat en was 5 - 3 de eindstand.

Volgende week thuis tegen de nummer 2, met dezelfde inzet als met de trainingen en het geloof om te winnen, kunnen we de punten in Meppel houden.

Groet,
Jacob

Wedstrijdfoto's