jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

01-04-2017 FC Meppel JO11-4 - Creil JO11-2GD uitslag: 15 - 1

Op zaterdag 1 april mocht E4 aantreden tegen Creil E2; de wedstrijd stond gepland voor 11.15 uur. Een groot voordeel, want door dit tijdstip konden enkele spelers van E2 met ons meedoen; Daan en Twan hadden al vaker met ons meegedaan, en waren met veel enthousiasme bereid om ons ook deze keer te helpen; ook van E5 kon op hulp gerekend worden; Olaf mocht deze keer met ons meedoen.

De inzet tegen Creil E2 was de koppositie in deze competitie. Creil E2 had namelijk slechts twee verliespunten, en stond met 10 punten (uit vier wedstrijden) bovenaan. Met drie verliespunten kon FC E4 dus op 12 punten komen.

Bij aanvang van de wedstrijd liet E4 gelijk duidelijk blijken waar het om te doen was; er werd gelijk gekozen voor aanvallend voetbal. Het resultaat was er naar. In de beginfase liep E4 gelijk uit naar 1-0, 2-0, en 3-0! Het was Daan die opnieuw liet blijken een makkelijk scorende speler te zijn; hij maakte de eerste en derde treffer; de tweede was van de voet van Maarten. Al in de eerste helft kon de wedstrijd worden beslist. Met een ruststand van maar liefst 7-0 was er eigenlijk geen sprake meer van een echte wedstrijd. Enkele spelers konden zich niet voorstellen, dat de tegenstander in de competitie koploper was.

Creil E2 werd ook in de tweede helft ondersteboven gespeeld; het spel van FC E4 werd goed breed gehouden door Olaf aan de linkerkant en Maarten aan de rechterkant; op die manier waren er altijd aanspeelpunten en kon het veld mooi groot gehouden worden. In de tweede helft werd dan ook vrolijk de score opgevoerd, met een einduitslag van 15-1! Administratief was het nog lastig om de doelpuntenmakers bij te houden :) uiteindelijk was er de volgende opsomming: Daan 6 doelpunten, Twan 3 doelpunten, David 2 doelpunten, Olaf 2 doelpunten en Maarten en Niek beide 1 doelpunt; ook vermeldenswaardig: we zijn koploper!

Groet,
Jan

Wedstrijdfoto's