jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

01-09-2016 FC Meppel JO17-2 - Nagele JO17-1G uitslag: 2 - 4

Op een mooie nazomerse avond in september betraden de heren van de JO17-2 vol zelfvertrouwen het hoofdveld van FC Meppel voor de tweede bekerwedstrijd van dit seizoen tegen de JO17-1g van Nagele.

Vanwege wat blessures in het team waren we met slechts 11 spelers maar gelukkig kregen we bijstand van Tim Beens uit de B3. Nagele nam gelijk de leiding en scoorde al snel de openingstreffer. Dit hadden we nodig om wakker te worden want de meeste jongens hadden meer oog voor de twee blonde verdedigsters..... Met mooi combinatie voetbal en vooral werklust maakte Wesley de gelijkmaker en zorgde Niels ervoor dat we met een 2-1 voorsprong aan de thee konden.

In de tweede helft werd er weer hard gestreden en helaas kon Nagele in een korte tijd de winst overnemen door 2 doelpunten vlak na elkaar te scoren. Lange tijd leek het erop dat we in ieder geval een gelijkmaker zouden maken maar helaas stond het geluk dit keer niet aan onze zijden. Vlak voor het eindsignaal trok FC Nagele de wedstrijd naar zich toe door een laatste doelpunt te maken waardoor de eindstand op 2-4 kwam. Ondanks de nederlaag een mooie wedstrijd om naar te kijken waarbij iedereen hard heeft gestreden.

In dit soort wedstrijden zie je dat je gewoon een paar wisselspelers te kort hebt maar dat zal in de toekomst zeker niet meer gebeuren. Minder detail is dat onze Dennis in een één op één duel op zijn pols is gevallen en daardoor is afgevoerd naar het ziekenhuis. Gelukkig viel de schade mee en is het niet gebroken. We hopen alle op een snel herstel zodat hij er weer snel bij kan zijn.

Groeten,
René