jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

27-08-2016 FC Meppel JO17-2 - FC Oldemarkt JO17-1 uitslag: 6 - 3

Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe JO17-2 ofwel het oude A2. met de geblesseerde Hugo als de verslaggever van de dag.

De wedstrijd begon wat minder. Na een slap begin en goed uitspelen van de tegenstander viel de 0-1. Vooral doordat iedereen nog niet goed was ingespeeld en het is natuurlijk een nieuw team. Hier en bij elke tegengoal mist er communicatie tussen de spelers. Snel daarna door een vrije trap van de tegenpartij kregen we weer een goal tegen. De jongens gaven de moed al een beetje op. Na zo weinig tijd 2 goals tegen. Na 20 minuten verdedigen gingen ze ook wat aanvallen en met succes! Goede pass vanuit achter. Bart vangt hem uiteindelijk op, rent naar de achterlijn, geeft hem laag voor en de inlopende Niels schiet hem erin. 1-2! De jongens gingen weer wat beter voetballen. Helaas een snelle uitbraak van hun linksbuiten. Thijmen kon hem niet bijhouden en hij scoorde. Wat veranderingen: Dennis voor Shajed, Jelmer voor Mohammed en Thijmen voor Timo. Na nu wat meer de bal te hebben, maar zonder echt goed spel wat vooral kwam door gaten tussen de linies was de tegenpartij nog steeds de bovenliggende partij. Wel scoort Shajed nog een goal en gaan we met 2-3 de rust in.

Na de rust pakte de jongens het goed op. Het middenveld sloot beter aan en er ontstonden meer ruimtes omdat de tegenpartij ook moe werd. Na een paar minuten goed voetbal maakte we de gelijkmaker. Shajed deed dat. Toen ging het snel. De tegenstander liet het hoofd nu wat zakken en er ontstonden steeds meer ruimtes. Lemuel was intussen al uit de ploeg en Jorden speelde nu op het middenveld en Thijmen ging op zijn plek spelen. Later kwam Lemuel er weer in voor Jelle en ruilde hij om van positie met Nick. Hierna is bijna alles verdedigend goed gegaan. Als ik het voor het zeggen had zou ik Lemuel in het centrum van de verdediging zetten als laatste man. Er volgde nog 3 goals dat eigenlijk gewoon kwam door snelle spelers van ons en counters. Gewoon goed gespeeld dus. We sloten de wedstrijd uiteindelijk af met 6-3 winst. Goals gemaakt door: Niels: 2x, Shajed: 3x en Mohammed: 1x

Beginopstelling

Groetjes,
Hugo

We wiillen Hugo en de gastspelers bedanken voor hun inzet. Top.
Technische staf JO17-2

Wedstrijdfoto's