jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

18-02-2017 FC Wolvega JO19-1 - FC Meppel JO19-2 uitslag: 0 - 0

Zaterdag 18-02-2017 stond de uitwedstrijd tegen wolvega op het programma.

Thuis hadden wij nog een 1 - 8 nederlaag geleden, dus we waren gewaarschuwd!!

De hele week hebben wij goed getraind en geoefend op het kruisen van de spitsen, om toch een nieuw systeem te spelen. We starten vandaag dus ook in een 1-5-3-2 systeem. Dit pakte goed uit, en zonder echt veel kansen te creeren stond het verdedigend goed. Dat is een groot compliment voor de ploeg, die zich helemaal leeg hebben gespeeld. We waren toch een beetje gehavend aan de wedstrijd begonnen, Julian, Vlad (vakantie) Daan (ziek)Aimane (stage) wel hadden wij Jens erbij, die vanuit de A3 door gestroomd is naar A2. Ook qua opstelling hadden wij Jesper als linksachter geposteerd, en hij heeft deze rol goed vervult. Wolvega had steeds meer moeite om er door te komen, en begon ook steeds meer op elkaar te schelden, voor ons een teken, dat we het goed deden.

Wel hadden ze een paar kansjes, maar we hielden de nul. Wij hadden een punt verdiend en die hebben wij ook behaald, Het was alleen jammer dat wij aan het einde van de wedstrijd nog twee keer voor de keeper verschenen, hieruit konden wij niet tot scoren komen. Maar dit was eerlijk gezegd ook niet helemaal verdiend geweest, (maar het had wel lekker geweest)

Nogmaals dit nieuwe systeem voor de eerste keer getest, en hiervoor zeker geslaagd. Nu moeten wij door scherp trainen weer van de week op naar de thuiswedstrijd tegen Rouveen.

Harco