jrITservice

Waar de buurman's hulp stopt gaan wij verder

Voetbal archief

10-09-2016 FC Meppel JO19-2 - Dwingeloo JO19-1 uitslag: 7-0

De eerste competitie wedstrijd is gespeeld op een warm sportpark op kunstgrasveld.

De wedstrijd begon om precies 14:30 uur en de toon werd gelijk gezet. De opdracht was heel duidelijk dwingeloo vanaf de eerste minuut vastzetten en onderdruk houden. We zijn hierin prima geslaagd en dit resulteerde al meteen in een aantal goede aanvallen, die een keer doeltreffend werd afgerond door Miquel. Ondanks het warme weer van vandaag hebben de jongens een enorm portie werklust op de mat gelegd om een goed resultaat te realiseren. In de 24ste minuut was het julian, die met een fantastisch doelpunt 2-0 liet aantekenen, 6 minuten later zette Jelmer de 3-0 op het scorebord. FC Meppel bleef goed voetballen en vond steeds de vrije man. Vlak voor rust scoorde Luca met een geweldig afstand schot de 4-0. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft werden er twee wissels toegepast Aymane die in de eerste helft inviel, moest in de kleedkamer achterblijven. Zijn vervanger was Jesper en ook een goed spelende Jasper buitenhuis werd gewisseld. Hij werd vervangen door Pim, In de tweede helft werd er iets minder gespeeld. Dit was eigenlijk wel Logisch. Deze warmte en vermoeidheid speelde parten, ondanks dit kregen wij nog een aantal goede kansen, hierbij stond het vizier iets minder op scherp In de 66e min. was het de vleugelverdediger Jasper P., die opkwam langs de lijn en op maat werd bediend. Hij schoof heel bekwaam de 5-0 binnen. De wedstrijd werd verder heel rustig uit gespeeld. In de 75e minuut was het Jelmer die een corner bal ineens in de goal schoot. Dit betekende de 6-0. In de 86e min. was het wederom Jelmer, die ook de 7-0 binnenschoot. Dit was ook tevens de eindstand.

We hebben een team gezien met 100% inzet passie en beleving en vooral 100% lol. Nu volgende week weer heel scherp trainen en werken naar de volgende wedstrijd. Volgende week zaterdag uit tegen Rouveen.

Groetjes,
Harco